Reduceri de toamna zilnice la miniPRIX

miniPRIX este unul dintre cei mai mari retaileri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii din Romania si un brand puternic, iubit pentru preturile mici si varietatea de produse din stoc.  La miniPRIX, clientii nu gasesc doar imbracaminte si incaltaminte, ci pot cumpara si curele, genti, bijuterii, accesorii pentru par, esarfe, ochelari de soare sau produse partener (articole pentru frumusete si sanatate, arta si carti, electrocasnice si IT sau produse pentru casa, gradina si masina). Daca iti doresti haine si accesorii la preturi excelente poti beneficia de oferta de aici.



Varietatea produselor, produsele noi aduse frecvent sau preturile foarte accesibile pentru produse din outleturile brandurilor celebre au facut ca miniPRIX sa devina unul dintre cele mai accesibile magazine pentru romani. Brandul miniPRIX isi comercializeaza produsele si prin intermediul magazinului online, miniPRIX.ro, dar si prin intermediul aplicatiei mobile dedicata, disponibila gratuit pe site, pe Google Play sau in App Store.



Toamna aceasta, magazinul online miniPRIX are mai multe campanii de reduceri substantiale pentru iubitorii de imbracaminte si incaltaminte din toate colturile tarii:



Luni:  In cadrul campaniei “Incaltaminte Ieftina pentru toata lumea”, miniPRIX oferadiscounturi generoasela peste 250 de modele de incaltaminte pentru femei, barbati si copii.



In aceasta reducere intra piese precum ghete cu tinte, ghete cu talpa ortopedica, pantofii sport, pantofi de club, dar si tenisi de barbati si pantofi casual.



Marti: Campania “Trei ceasuri bune de reduceri” aduce promotii noi, disponibile in trei intervale orare - de la 09.00 la 10.00, de la 13.00 la 14.00 si de la 18.00 la 19.00.



Promotia se aplica pentru mai multe tipuri de produse miniPRIX: ghete (cu talpa ortopedica si cu tinte) si cizme, jeansi pentru dama, pulovere sau pantaloni pentru barbati, dar si alte articole pentru toamna: jachete, fuste, rochii si alte produse de sezon.



Miercuri: In cadrul campaniei “Miercurea copiilor” vor exista produse pentru copii cu reduceri de pana la 50%. Discounturile sunt aplicabile pentru imbracaminte si incaltaminte pentru copiii intre 2 si 16 ani si se aplica pe diverse colectii. Mamicile vor gasi body-uri si salopete reduse, dar si alte articole de toamna pentru copii, precum jachete, pulovere, hanorace si pantaloni.



Joi: Campania “Marfuri noi”, zi in care cei de la miniPRIX primesc modele noi de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, pentru toate gusturile si buzunarele.



Vineri:  Se desfasoara “Happy Mobile Friday Afternoon”, o campanie dedicata celor care folosesc aplicatia miniPRIX, desfasurata de la 12 AM pana la 12 PM.



Produsele cu discount de vineri pot avea si transport gratuit, in functie de articol.



Si magazinele miniPRIX din tara au perioade de reduceri: Happy Hour martea de la 9.00 la 10.00,, de la 13.00 la 14.00 si de la 18.00 la 19.00 si multe reduceri surpriza oferite zilnic.



Despre miniPRIX



MiniPRIX este un magazin de imbracaminte, incaltaminte si accesorii cu preturi accesibile, cu promotii constante. Brandul s-a nascut in anul 2000 si, in prezent, are 4 magazine de desfacere in Bucuresti. Produsele cu discount de la miniPRIX se pot achizitiona si de pe miniPRIX.ro sau prin intermediul aplicatiei Mobile miniPRIX.



Powered by SEO monitor