Reduceri de sezon

Sezonul reducerilor la cumparaturile de sarbatori a inceput! Anul asta meriti un altfel de cadou din tolba mosului, un cadou care sa-ti reaminteasca faptul ca esti minunat exact asa cum esti. Si pentru ca de-a lungul anului 2011 ai explorat alaturi de noi potenţialul nemarginit al mintii umane, acum, pe final de an, ti-am pregatit o oferta pe masura ta.

Te invitam sa descoperi ofertele din sacul de cadouri MoreOfYou: 50% reducere la toate produsele, pe toata perioada sarbatorilor de iarna. Programele audio pot fi folosite pentru imbunatatirea si transformarea tuturor zonelor vietii tale – de la schimbarea unor procese si credinte interne profunde pană la modificari ale fizicului tau.

Spre exemplu, de la cresterea motivatiei, sporirea increderii de sine, tratarea unor afectiuni sau fobii, pana la invatarea accelerata a limbilor straine, posibilitatile sunt nelimitate.

Categoriile de produse pe care ti le punem la dispozitie sunt: bani si prosperitate, dezvoltare personala, echilibru minte-corp, legea atractiei, relatii si iubire, succes in cariera, stop dependentelor si puterea mintii.

Aceste programe audio de antrenament mental contin batai binaurale, tonuri izocronice si sunete relaxante pe fundal. De asemenea, albumele mai pot contine si mesaje subliminale care contin afirmatii puternice aflate la un nivel imperceptibil de urechea umana, sau ghidaj verbal.

Asa ca, profita acum de preturile mici, fa-ti un cadou inedit sau achizitioneaza pentru cei dragi unul din programele audio de antrenament mental. Cu cat umpli mai mult cosul de cumparaturi, cu atat costul final scade!

Toti vizitatorii shop-ului online MoreOfYou vor descoperi cele mai bune oferte la toate categoriile de produse si isi vor putea achizitiona la jumatate din pret orice program audio mental. Sarbatoarea de Mos Nicolae marcheaza astfel inceputul sezonului de cumparaturi de iarna, aceasta fiind perioada cu cele atragatoare promotii din an.

Acceseaza acum www.moreofyou.ro/shop! Oferta este valabila pana in data de 31 decembrie, grabeste-te, dam acum startul reducerilor de sarbatori!

 

sarbatori reduceri cumparaturi programe audio moreofyou antrenament mental