Reduceri de pana la 82% la SuperPantofi.ro

Magazinul online Superpantofi.ro are in perioada urmatoare reduceri de pana la 82% pentru majoritatea colectiilor de incaltaminte. Reducerile se aplica pentru modelele de pantofi, balerini si pantofi sport, dar si pentru colectiile de incaltaminte pentru toamna-iarna, precum cizme sau botine.



Toamna este cea mai buna perioada a anului pentru a cumpara imbracaminte, incaltaminte sau accesorii de vara, datorita reducerilor mari disponibile la modelele care au ramas pe stoc. Aceasta este perioada in care, daca facem cumparaturi inteligente, vom putea economisi pana la 90% din pretul pe care l-am plati in sezon pentru articolele pe care ni le dorim.



Superpantofi.ro are oferte foarte bune de reducere, pentru majoritatea articolelor de incaltaminte, atat pentru colectiile de vara, cat si pentru colectiile de toamna-iarna.



Cateva exemple de reduceri:





Cizme Negre Dublu, cu o reducere de 50%, la pretul de 59 de lei in loc de 119 lei

Pantofi sport Gold Goldy, cu o reducere de 70%, la pretul de 39 de lei in loc de 129 lei

Balerini albastri Sunny Color, cu o reducere de 82%, la pretul de 19 lei in loc de 105 lei





Reducerile pentru articolele de incaltaminte de pe superpantofi.ro se aplica majoritatii modelelor disponibile pe site.



Echipa Superpantofi.ro livreaza orice comanda in 24 de ore de la confirmarea comenzii, prin intermediul FanCourier. Costurile de livrare sunt accesibile: doar 7 lei in Bucuresti si 12 lei in orasele din provincie. Perechea potrivita se poate cauta pe site in functie de filtrele predefinite, in functie de marime, model, culoare, materiale si culori.



SuperPantofi.ro are reduceri periodice, care pot fi cunoscute prin abonarea la newsletter, in sectiunea “Cele mai bune oferte”.



Despre Superpantofi.ro



Superpantofi.ro este un magazin online de incaltaminte, cu o varietate de modele pe stoc si cu reduceri considerabile. In urmatoarea perioada, superpantofi.ro are reduceri de pana la 82% la majoritatea modelelor de incaltaminte, inclusiv pentru modelele pentru toamna-iarna.



Powered by SEO monitor