Reduceri de până la 50% la numeroase destinații în perioada Târgului de Turism!

Taxe de aeroport gratuite lasejururile în Turcia, tarife reduse la jumătate pentru pachetele cu autocarspre insulele grecești și circuite culturale, discounturi de până la 25% lasejururile în Spania sau Egipt, plus numeroase destinații proaspăt lansate, suntdoar câteva dintre surprizele pregătite de Europa Travel pentru ediția detoamnă a Târgului de Turism, desfășurat online pe europatravel.ro.

Cele mai populare destinații la prețuri cu 50% mai mici!

Europa Travel a pregătit zeci de Oferte Speciale pentru Târgul de Turism desfășurat în perioada 14-17 noiembrie, atât la vacanțele pentru Revelion, cât și pentru sezonul estival 2020. Paleta este una extrem de tentantă și include circuite culturale, pelerinaje în locuri sfinte, călătorii exotice, sejururi cu autocar, avion și individual, toate acestea plus multe altele așteaptă să le descoperi online pe pagina agenției! În plus, turoperatorul vine și cu noutăți pe piața de turism: călătoriile în locuri ce îți descoperă simțul aventurier și cele care te reîncarcă spiritual, totul la prețuri irezistibil de mici!

Așa cum ne-a obișnuit și la edițiile precedente ale mult așteptatului eveniment de turism, Europa Travel mizează și în următorul sezon pe destinații deja consacrate, așa cum este Grecia, pentru care a pregătit 50% reduceri la vacanțele cu autocar. Este binecunoscut faptul că, Europa Travel este singura agenție de turism din România ce oferă sejururi de 6 nopți cu autocar spre principalele destinații turistice din Vechea Eladă. Dacă preferi vacanțele cu avion, poți profita de discounturile de 35% și să alegi un pachet de 7 nopți spre mult îndrăgitele insule Creta, Corfu sau Zakynthos.

La mare căutare rămân și vacanțele în Turcia, paradisul all inclusive, pentru care turoperatorul a pregătit taxe de aeroport gratuite la sejururile charter în Antalya, Marmaris, Kusadasi și Bodrum, și reduceri de până la 35% la cele cu autocar.

Testează-ți spiritul de explorator la tarife de nerefuzat!

Pentru noul sezon estival, Europa Travel își propune să introducă noi destinații în portofoliul său, pe fondul cererilor tot mai numeroase venite din partea turiștilor. Poți opta pentru vacanțe în Tunisia, Spania, Egipt sau Santorini pentru care reducerile pot ajunge chiar și până la 25%.

Solicitate de un public extrem de educat, circuitele culturale sunt tendința anului 2020, iar la ediția de toamnă a TTR îți poți rezerva un astfel de pachet ce include cazare, transport, servicii de masă, tururi și excursii alături de ghizi cu experiență, în destinații precum Elveția, Franța, România, Austria, India, Israel sau Turcia, la prețuri mai mici cu 25%!

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de Revelion, mai ai șanse să găsești ceva disponibil pe pagina europatravel.ro! Printre ofertele pregătite de turoperator se numără circuitele în India, Maroc sau Israel la prețuri ce pornesc de la numai 499 euro/persoană și un bonus ce constă în Cina Festivă de Revelion!

Pentru mai multe Oferte Speciale și reduceri la vacanțe te așteptăm pe www.europatravel.ro în perioada Târgului de Turism!

 

de Mădălina Isar

Europa Travel Targul de Turism editia de toamna targul de turism online reduceri la vacante vacante de vara 2020 vacante de revelion Early Booking 2020