Reduceri de 30% la imbracamintea pentru barbati de la miniPRIX.ro

In perioada Sarbatorilor, din ce in ce mai multi romani se orienteaza catre cumparaturile online. Motivele sunt multiple: economisirea timpului, a banilor si reducerile care se gasesc numai pe siteurile magazinelor mari.



Unul dintre magazinele care ofera reduceri in perioada Craciunului este miniPRIX.ro, iar pentru geci si jachete pentru barbati clientii pot gasi preturi excelente, la care se adauga si reduceri de pana la 30%. Spre deosebire de majoritatea magazinelor care se axeaza pe produse pentru femei, miniPRIX.ro are o varietate de articole de imbracaminte pentru barbati: geci de piele, jachete tricotate, jachete de lana, geci de iarna captusite si trendy, veste, dar si pantaloni si accesorii.



Reducerile de pe miniPRIXnu se adreseaza doar barbatilor. In functie de ziua de cumparare, reducerile se aplica la toate categoriile de produse in luna decembrie, astfel:



Lunea vor fi reduceri in cadrul promotiei “Stock Shock” cu reduceri pana la 80%  pentru pulovere, incaltaminte de piele, rochii si pijamale; iar pentru barbati, reducerile se aplica pentru camasi, pulovere si incaltaminte, dar si pentru accesorii (papioane, esarfe, caciuli, manusi sau fulare).



Martea sunt “Trei ceasuri bune de reduceri” la miniPRIX: atat articolele pentru femei, cat si articolele pentru barbati vor avea parte de reduceri substantiale intre orele 9.00-10.00; 13.00-14.00 si 18.00-19.00. Clientii pot gasi produse de sezon precum jeansi, pantaloni, pulovere, fuste, rochii sau pantofi pentru petrecerile de Craciun.



Miercurea noaptea domnii vor avea parte de reduceri pana la  70% la anumite colectii: Recomandate pentru tine, Stock Shock, Kenvelo, dar si la toate articolele de imbracaminte pentru dama barbati si copii se vor aplica reduceri de 30%



Joia si vinerea sunt zilele cand la miniPRIX se afiseaza din nou reduceri. In primele zile ale Anului Nou,  domnii vor avea reduceri intre 40 si 50% la sacouri, camasi, dar si la jeans, pantaloni si pulovere



miniPRIX.ro este unul dintre cele mai mari magazine de imbaracaminte, incaltaminte si accesorii si unul dintre brandurile cele mai iubite datorita produselor diversificate si de calitate, dar si datorita pretului accesibil si reducerilor substantiale.



Produsele miniPRIX se pot cumpara atat din magazinele fizice din Bucuresti (din zonele Otopeni, Romana, Militari sau 1 Mai), cat si online, pe site-ul www.miniprix.ro sau prin intermediul aplicatiei pentru smart-phone miniPRIX.



Powered by SEO monitor