Reducere de pret si transport gratuit pentru toate comenzile de cosmetice profesionale din zilele 22, 23 si 24 iulie

Profita si tu de noua oferta promotionala By Irina Reisler: 10% reducere si transport gratuit pentru toate comenzile efectuate pe http://store.irinareisler.ro/ in zilele de 22, 23 si 24 iulie 2014.

Cosmeticele profesionale PostQuam, tratamentele de remodelare corporala by Irina Reisler, pachetele pentru ingrijirea tenului si parului de la PostQuam si cremele organice de la Alissi Bronte au preturile reduse, in zilele de 22, 23 si 24 iulie. Mai mult, beneficiezi de transport gratuit, la orice comanda mai mare de 200 Lei.

Cele mai eficiente produse pentru ingrijirea tenului, corpului si parului iti stau la dispozitie si asteapta sa iti faca vara mai frumoasa. Ofera-ti un cadou eficient si de calitate, pentru ca meriti tot ce este mai bun.

Iata cateva din produsele pe care le poti comanda la pret redus, de pe http://store.irinareisler.ro, magazin online de cosmetice profesionale pentru toate varstele si toate nevoile:

HAND CREAM TREATMENT

Crema pentru maini si unghii dermo-protectiva, care hraneste, hidrateaza si regenereaza pielea. Protejeaza mainile si unghiile de uscaciune si agresiuni externe. Intinereste pielea de pe maini si o ajuta sa devina mai neteda si mai moale.

MOULDING CREAM 1000ml

Crema anticelulitica profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sunt rapide si spectaculoase.

STRETCH MARK REPAIR

Aceasta crema previne vergeturile si le trateaza pe cele deja existente. Regenereaza tesuturile si le reda elasticitatea. Aceasta crema antivergeturi hidrateaza, hraneste si restructureaza pielea, in profunzime.

THERMA GEL 1000ml

Un tratament anticelulitic profesional "la cald", cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Efectul termic este bland si usor de suportat.

Va asteptam pe http://store.irinareisler.ro cu informatii despre toate produsele cosmetice aflate la promotie si cu preturi foarte mici pentru cosmetice spectaculoase si de calitate.

promotii cosmetice cosmetice profesionale magazin cosmetice cosmetice online oferte cosmetice