Redobandeste-ti echilibrul in viata cu ajutorul psihoterapeutului Daniel Ivan

Multi factori pot influenta personalitatea precum si functionarea adultului modern in societate. Foarte multe persoane nu realizeaza ca intreaga lor personalitate este formata din reactii ale traumelor. De la detasare emotionala, paralizia completa sau dificultatea de reglare a emotiilor, la disocieri, sarcasm si multe altele, toate sunt metodele creierului de a functiona si de a actiona sub nivele de stres, in momentele care o persoana este influentata de factori similari traumei initiale.

 

De ce trebuie sa apelezi la ajutorul unui psiholog precum Daniel Ivan

 

Multi oameni nu sunt constienti de propriile traume, chiar daca nu au avut evenimente majore de-a lungul vietii care sa le dea de gandit. Traumele incep inca din copilarie, dat fiind faptul ca generatiile anterioare, in special cele din Romania, nu au avut o capacitate destul de dezvoltata la capitotul inteligentei emotionale.

 

Cei care zic ca parintii i-au agresat cand erau copii si ca acum nu au nimic, se inseala amarnic. Daca esti genul de om care spune mereu „Da.” oamenilor, nevrand sa ii superi, cu siguranta ai ajuns cel putin odata in viata intr-o situatie unde mai pe urma ai regretat ca nu ai refuzat propunerea initiala a cuiva. Aceasta de exemplu este o reactie traumatica, fiindca in copilarie fie nu ai fost niciodata ascultat, fie ai crescut intr-un mediu agresiv si aceasta era forma ta de a mentine pacea in acele circumstante, iar acest tip de comportament te-a urmarit chiar si in viata de adult.

 

Stabilirea limitelor poate fi extrem de complicata pentru unii oameni carora le e greu sa refuze, de teama ca vor fi dispretuiti sau judecati. Insa pentru a-ti pastra propria sanatate fizica si psihica, trebuie sa inveti sa spui un „Nu.” clar, daca instinctul tau asta iti spune din prima, fara sa te simti vinovat de reactia celuilalt.

 

Cum reactioneaza alta persoana la refuzul tau nu trebuie sa fie problema ta. Psihologul Daniel Ivan te ajuta sa descoperi ce anume din comportamentul tau actual nu iti permite sa avansezi pe plan personal sau cel al carierei. Depresia, anxietatea si stresul toti sunt factori care te pot influenta, insa la baza aparitiei acestora exista traume de care tu poate nici nu stii. Adresand problemele la radacina lor, ai oportunitatea de a te vindeca profund si de a inflori in toate aspectele vietii tale.

 

Intra pe site-ul oficial danielivan.ro si stabileste sedintele care te vor aduce mai aproape de vindecare.

 

contact@danielivan.ro

danielivan.ro