Ramona Badescu incanta publicul feminin cu a sa colectie de tinute variate, pentru orice sezon

 

 

 

Magazinul online Ramona Badescu aduce in atentia publicului feminin o colectie impresionanta de salopete. Mizeaza si de aceasta data pe diversitatea de marimi, croiuri si culori.

 

Tinutele de marca Ramona Badescu sunt definite de eleganta si, in mare parte, de simplitate

 

Gama de produse care se poate accesa pe site-ul ramonabadescu.ro este diversificata, dar cu produse de bun gust. Eleganta este data de simplitate ceea ce se regaseste in toate categoriile de produse de pe acest site: bluze, costume bridesmaids, body, salopete, printre altele.

 

Oricare ar fi ocazia speciala pentru care publicul feminin se pregateste cu o noua tinuta achizitionata, aici va regasi o gama diversificata de culori si detaliile care fac diferenta.

 

Pentru momentele in care comoditatea unui trening nu poate fi inlocuita, se poate pastra aspectul elegant, dar si comod in acelasi timp, cu treningurile din aceasta colectie. Culorie in combinatie cu detaliile marunte fac ca orice tip de tinuta sa poata fi purtata cu stil.

 

In zilele calduroase de vara, cand timpul trece prea repede si de la soarele arzator se ajunge la vantul usor de seara, o salopeta este solutia perfecta pentru ca ofera si lejeritatea unei rochii, cu materialul usor si elastic, dar si protectia corpului de frigul adus de vant, in comparatie cu o rochita.

 

Comenzi online sau achizitii direct din store

 

Detaliile fac diferenta si cea mai importanta este propria atitudine cand vine vorba de hainele purtate. Alegerile cele mai potrivite se pot gasi la Ramona Badescu atat on-line, cat si in store.

 

Magazinul fizic este deschis pentru publicul larg, pastrand toate masurile de siguranta aferente acestui context. Insa online este mai simplu si mai rapid. Cele interesate vor regasi aici posibilitatea de a comanda, cu livrare internationala. Tabelul de marimi este generos, iar comenzile sunt imediat livrate, direct din stoc.

 

Pentru a vizualiza toata gama de produse puteti accesa site-ul si pentru orice detalii puteti sa ii contactati la numerele de telefon:

 

0771 127 679

0751 355 989

0762 812 854