Protein House - Corpul tău merită acum cele mai bune suplimente nutritive!

Image


Fără compromis, pentru o condiție fizică de invidiat

Sunteți în căutare de proteine ori suplimente nutritive premium? Va doriți ca antrenamentele de la sala ori de acasă să fie cât mai mult optimizate, iar rezultatele sa nu întârzie să apară? Descoperiti acum magazinul www.proteinhouse.ro - locul potrivit pentru toți cei care doresc sa își dezvolte masa musculară, să slăbească, sa se tonifice sau sa își clădească un stil de viata activ.


Magazinul online pune la dispoziția vizitatorilor o varietate larga de produse precum proteine, creatină, aminoacizi, oxid nitric, complexe vitamine, accesorii pentru fitness si bodybuilding, de la producători precum Kevin Levrone, BSN, Dedicated, Dorian Yates Nutrition, MHP, Dymatize, Gaspari Nutrition, MHP, Musclemeds, Musclepharm, Muscletech, Nutrend, ProSupps, SunWarrior, Universal, Weider, Chiba, Ronnie Coleman, Optimum Nutrition ON etc.

In spatele brandului Protein House sta o echipa puternica de profesioniști în domeniu, deosebit de pasionați de sport și sănătate, mereu ambiționați de rezultate și performanță - fie ca este vorba de fitness, culturism, escalada sportiva, judo, powerlifting si alte sporturi, pe langa acesti sportivi in echipa Protein House sunt profesori, antrenori, master traineri specializati in nutritie si sport. Tocmai de aceea, vizitatorii pot găsi în secțiunea de blog a siteului și pe paginile de social media o  mulțime de sfaturi utile legate de suplimente nutritive, antrenamente sportive și planuri de nutriție (în funcție de obiective, nevoi și categorii de doritori).


Sfaturi și planuri de nutriție

Aceasta secțiune (Nutriție) aduce trei planuri principale de nutriție, dezvoltate de echipa ProteinHouse. Materialele sunt împărțite pe zile si ore, prezintă detalii specifice legate de tipul de mese și alimente/preparate ce trebuie consumate pentru a obține rezultatele dorite:

  • Creșterea masei musculare

  • Definirea musculaturii

  • Scaderea in greutate


Image

Protein House - produse premium, certificate și atent selecționate  

Magazinul online oferă romanilor de pretutindeni acces rapid la grupe de produse ca: suplimente nutritive preferate de sportivi, reduceri și promoții, batoane proteice, proteine, aminoacizi, pre workout-uri, arzătoare de grăsime și produse pentru slăbire s.a.   


Protein House Tour

Pe pagina de Facebook, vizitatorii pot descoperi totul despre turneele și promoțiile echipei Protein House (concursuri cu premii, demonstrații, sesiuni de sfaturi și antrenament) în diferite  orașe din țara.


Vizitați acum magazinul www.proteinhouse.ro și profitați de promoțiile și ofertele lunii, pentru cele mai bune suplimente nutritive de bodybuilding, fitness, sanatate sau mentinerea unei stari generale de bine cu suplimente nutritive de calitate, notificate pe Romania la IBA (Institutul de Bioresurse Alimentare).

Proteine si suplimente nutritive - Feed your muscles

Proteine si suplimente nutritive - Feed your muscles

proteine aminoacizi protein house romania proteine premium suplimente nutritive