Centrul de Fotbal Academic si-a lansat siteul oficial

 

Centrul de Fotbal Academic activ inca din 2008 in Romania si-a lansat siteul oficial www.cfacademic.ro care promite sa aduca un suflu nou in zona sportului romanesc.

Realizat de Agentia Creativa Ink9 siteul prezinta o interfata grafica moderna, inovativa si usor de navigat punand in evidenta fiecare categorie in parte ce activitatea noastra atat prin intermediul imaginilor foto cat si video.

Centrul de Fotbal Academic a fost creat din dorinta de a ajuta copiii sa practice fotbalul cat si sansa de a se pregati la un nivel inalt pentru a atinge performante mari. Noi cladim in primul rand caractere considerand aceasta calitate e mai importanta decat multe calitati sportive.

Unul dintre scopurile acestui Club este de a da sanse egale copiilor talentati si dornici de a practica acest sport si de a ajunge sa exceleze in acest domeniu al sportului.

Managerul acestui Club este domnul Mihai Adrian Bulc, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport Oradea, specializarea Kinetoterapie, de asemenea si initiatorul Clubului de Fotbal Lotus Felix Sanmartin.

Antrenorii acestui Club sunt absolventi ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport si fosti jucatori de fotbal care la randul lor au fost antrenati de catre un mare antrenor al acestei zone, Nicolae Kovacs.

Clubul are legaturi cu alte scoli de fotbal din Anglia iar anul acesta va fi vizitat de catre acestia in vederea unor selectii si a unei colaborari de durata.

Va invitam sa ne vizitati siteul urmand adresa www.cfacademic.ro si sa ne comunicati parerile voastre si de ce nu chiar sa sustineti viitorul fotbalului pentru copiii si juniorii talentati din Romania.

centru de fotbal academic academie de fotbal Mihai Adrian Bulc centru de fotbal academic