Aerial Yoga, slabeste sanatos si rapid!



Aerial Yoga este o activitate aeroba care combina principiile traditionale din yoga cu elemente din gimnastica acrobatica, dans, pilates si exercitii calistenice (care folosesc greutatea propriului corp).  Datorita exercitiilor de respiratie oxigenul patrunde in celulele organismului, inclusiv in cele grase si ajuta la arderea grasimilor. Exercitiile aeriane folosesc greutatea propriului corp si ajuta la toniferea musculaturii. In doar cateva antrenamente rezultatele sunt vizibile.

Acest tip de miscare a fost creat pentru a contribui la mentinerea sanatatii intregului organism prin exercitii speciale executate cu ajutorul hamacului de yoga. Hamacul este fabricat dintr-un material special care sustine pana la 100 kg. Acesta este prins in doua puncte in tavan si permite executarea unor miscari variate atat pe loc, cat si in balans sau rotatie. Acestea imbina armonios contractia musculara, intinderea si relaxarea.

 Elementul dinstinctiv al acestei activitati este acela ca in timpul antrenamentului se pierde contactul cu solul si o parte din exercitii se executa in aer. Vei avea ocazia sa iti constientizezi propria greutate si sa iti menti corpul atat in pozitii statice, cat  si miscare. 

Cu ajutorul  elementelor gravitationale, Aerial Yoga te ajuta sa-ti lucrezi frumos trupul si sa-ti eliberezi  mintea de stresul cotidian. Pe muzica delicata, suava care iti va patrunde in suflet, vei invata sa zbori, sa te menti si sa te balansezi in diverse pozitii inspirate din yoga si gimnastica.

Cu ajutorul exercitiilor practicate in cadrul orei de Aerial Yoga se va  imbunatati semnificativ:  



sistemul cardiovascular

forta musculara

supletea ligamentelor si a tendoanelor

mobilitatea articulatiilor

starea de bine  



Principalul atu al aceste activitati este ca decompreseaza vertebrele coloanei prin exercitiile de yoga realizate cu ajutorul gravitatiei.

Aerial Yoga este foarte distractiva datorita miscarilor speciale realizate cu ajutorul hamacului. Aceasta combinatie de elemente optimizeaza sanatatea corpului si a psihicului.   

Aerial Yoga este o activitate care poate fi practicata de oricine, la orice varsta.

Va asteptam la lansare pe data de 13 septembrie. Va rugam sa va programati la numarul de telefon 0730076163!

 

slabire rapida yoga bucuresti slabire aerial yoga exercitii pentru slabit