S-a incheiat cea de-a sasea editie a Cupei GENESYS la badminton!

Competitia destinata seniorilor din cluburile sportive din tara a avut loc pentru al doilea an consecutiv in cadrul Clubul Sportiv Nr. 6 din Bucuresti participand si anul acesta peste 40 de sportivi campioni proveniti din Bucuresti, Craiova, Iasi, Bacau, Timisoara & Onesti.  Ca sponsor ºi organizator al evenimentului, GENESYS a oferit tuturor celor care au urcat pe podium numeroase premii, cupe ºi diplome, ca o recunoaºtere a eforturilor depuse pe parcursul competitiei si a fairplay-ului de care au dat dovada pe tot parcursul zilelor de concurs.



Rezultatele celei de-a sasea editii a Cupei GENESYS:

Masculin:







 

 

CIOBOTARU ROBERT – C.S STIINTA BACAU

 PATROAICA FLORIN –   C.S STIINTA BACAU

 CONSTANTINESCU GEORGE – C.SPORTUL STUDENTESC BUCURESTI

 CORCIUC MARIUS – C.S.MUNICIPAL ONESTI 









 



Feminin:

PETRE FLORENTINA – C.S. STIINTA BACAU

 APOSTU DIANA – C.S.STIINTA BACAU

 MILON ALEXANDRA – C.S. STIINTA BACAU

POPESCU IRINA – C.SPORTUL STUDENTESC BUCURESTI      







 

 



Despre GENESYS Systems



 

GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:

Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri
Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C
Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale
Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere

 


Despre GENESYS DISTRIBUTIE   

 













 

 













GENESYS DISTRIBUTIE (www.genesys.ro) este dedicata distributiei cu valoare adaugata de echipamente si produse de marca prin reselleri IT&C, integratori de sistem si retaileri. Intre marcile promovate de GENESYS DISTRIBUTIE, care are peste 30 de furnizori internationali, se numara DELL, Netgear, Allied Telesis, AMP Netconnect, Eaton | Powerware, Corning, Newave, Citrix, ThinPrint, National Instruments, SimpleTech, Samsung, precum si multe altele. GENESYS DISTRIBUTIE ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, electroalimentare, cablare structurata, networking, software, storage si periferice.