Promotion.eu te pregateste pentru campaniile promotionale de vara

Indiferent de campaniile de promovare pe care le pregatesti pentru vara aceasta, le poti echipa complet cu produse promotionale promotion.eu

Compania pune la dispozitia oricarui departament de marketing si vanzari mii de produse ce pot fi selectate in cantitati diferite si personalizate in orice cromatica si cu orice design.

De la brelocuri personalizate pana la genti, huse sau umbrele, de la tricouri clasice pana la produse premium, gasesti chiar mai mult decat ti-ai putea imagina. Poti rasfoi usor prin categoriile bine structurate de produse, iar pentru fiecare produs pe site-ul promotion.eu gasesti detalii de culoare, marimi, dimensiuni, cantitati minime ce pot fi comandate, stocul disponibil si pretul de pornire la care poti vedea discountul de care beneficiezi pentru anumite volume comandate. Totul este transparent, usor si simplu de ales si comandat.

Gratie metodelor de personalizare pe care compania le poate oferi, toate produsele disponibile pe site pot fi imprimate, indiferent de cantitate, forma sau culoare.

Specialistii promotion.eu aleg cea mai buna tehnica de personalizare, fie ca este vorba de serigrafie, transfer termic, broderie sau print digital, in functie de volumul si tipul materialelor comandate. Calitatea printului este excelenta, putand fi redate exact culorile brandului tau indiferent ca se imprima pe material textil, carton sau hartie. Sunt stapanite la fel de bine si imprimarile mai sofisticate precum gravura cu laser pe metal, astfel incat aproape orice obiect poate purta logo-ul tau.

Dincolo de produsele clasice, cunoscute, promotion.eu ofera si o gama de produse premium sau produse unice cum sunt Clipso Stylus, pixurile gravitationale Newton sau boxele cu bluetooth Punchbox care pot fi oferite cu succes clientilor speciali. Gadgeturile sunt mereu bine primite de oricine, mai ales ca acestea vin mereu cu functionalitati inedite si un design modern, iesit din comun. 

Pe langa gama larga de produse, Promotion.eu ofera si idei de promovare clientilor sai, stranse in cataloage tematice ce pot fi rasfoite pe site sau pot fi solicitate in varianta printata. Catalogul More Than Gifts contine, de exemplu, 1634 de produse si fiecare in parte inseamna o idea deosebita de cadou. 

Promotion.eu este un brand marca Hell Advertising, companie ce activeaza pe piata materialelor promotionala inca din anul 2000, castigand de-a lungul timpului un portofoliu impresionant de clienti, cuceriti de varietatea de produse, dar si de serviciile de calitate oferite. 

Cauta idei si solutii ,iar daca ai nevoie de ajutor, echipa promotion.eu iti sta la dispozitie pentru sfaturi si solutii astfel incat urmatoarea ta campanie de promovare sa obtina succesul dorit.

Powered by SEO monitor