Programele pentru dezvoltare personala, o investitie sigura pentru progres



“ Programul GOWise este gandit sa ofere solutii. Pe o piata in continua transformare, resursa umana ramane singura care ofera stabilitate si siguranta. Investitia in dezvoltare personala este nu numai necesara dar ofera acel plus de motivatie si entuziasm care genereaza progres”, a declarat Adriana Petrescu, lector program GoWise.

 

Tematicile workshop-urilor alese pentru primul trimestru sunt corelate cu nevoia pietei de stabilitate si solutii pentru diferitele aspecte aparute in viata sociala. Durata unui workshop este de 4 ore in care participantii primesc informatii si invata sa le adapteze pentru diversele situatii cu care se intalnesc atat in viata sociala cat si cea personala.

 

“Ajungi sa realizezi cat de necesare sunt astfel de programe orientate pe nevoile imediate si personale ale oamenilor mai ales atunci cand stii ca poti pune in practica din momentul 0 metodele invatate la acest workshop-uri. Mai multe decat atat, feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la participantii sesiunilor Open day de la sfarsitul anului trecut ne ambitioneaza sa diversificam paleta noastra de programe si sa le facem cat mai accesibile tuturor celor care au nevoie de ele. Anul 2012 va fi un cumul de investitii in oameni generand rezultate profesionale de exceptie”, a declarat Anca Zinculescu, coordonator program GoWise.

 

Programul workshop-urilor incepe din data de 8 Februarie si este urmatorul:

 

8 Februarie, Managementul Conflictului, incepand cu ora 16.

 

22 Februarie, Mentoring, incepand cu ora 16.

 

6  Martie, De-Stres, incepand cu ora 16.

 

22 Martie , Dinamica Organizatiei, incepand cu ora 16.

 

5 Aprilie, Negociere, incepand cu ora 16.

 

Investitia in workshop-urile GoWise este de 350 Ron/ participant.  

 

 

Contact inscrieri:Anca Zinculescu

 ancazinculescu@bpp.ro

+40 21 212 25 91

+40 735 600 445

 

 

Lectorul BPP care va dezvolta si furniza aceste programe de workshop este:

 

Adriana Petrescu, public speaker, psiholog cu peste 20 de ani de experienta în domeniul comunicarii, construieste programe personalizate si sesiuni de coaching în cadrul BPP Professional Education. Cu o vasta experienta in construirea de strategii si management, Adriana Petrescu a pozitionat numeroase companii straine si autohtone pe piata romaneasca. Mereu aproape de oameni si de nevoia lor de performanta, intelegand perfect piata prin prisma experienței sale extensive, cariera ei se axeaza pe domeniul dezvoltarii personale. Training-urile pe care le pregateste se adreseazã unui public care doreste sa se autodepaseasca printr-o cunoaștere perfecta a sinelui si a capabilitãților personale.    

 

 

dezvoltare Adriana Petrescu piata mentoring dezvoltare personala