Produse naturiste de la Manicos - beneficii asupra corpului

 

Manicos este un magazin online care pune la dispozitia clientilor produse naturiste create in propriile laboratoare si dupa retete studiate cu atentie. Acestea sunt destinate atat ingrijirii corporale cat si folosirii drept supliment alimentar.

 

Uleiurile presate la rece - benefice pielii

 

Procesul de presare la rece este unul dintre cele mai potrivite metode de a obtine extracte din diverse plante, fara ca acesta sa isi piarda din proprietati. Este un proces complex care dureaza mai mult timp, dar aduce beneficii majore asupra corpului.

 

Uleiurile presate la rece disponibile la manicos.ro sunt utile in cazul multor afectiuni, au  proprietati benefice organismului si pot fi administrate atat intern cat si extern. Uleiul de avocado este o buna sursa de vitamina A. Daca este administrat intern are efecte benefice ce se vor vedea la nivelul pielii, in sensul ca o mentine sanatoasa si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

 

Aplicat extern ajuta la hidratare si previne aparitia ridurilor. Datorita vitaminei A, acest ulei ajuta si grabeste procesul de vindecare a ranilor si previne imbatranirea pielii. Sunt disponibile pe site o varietate de uleiuri de acest gen pentru diferite afectiuni, care aduc numeroase beneficii.

 

Sapunul de maini natural

 

Pentru a indeparta bacteriile provenite din contactul direct cu mediul extern ai nevoie de un sapun calitativ si hidratant in acelasi timp. Avand in vedere ca sapunurile de pe site sunt naturale, acestea nu usuca pielea, un aspect important luand in calcul faptul ca sunt utilizate constant.

 

Acestea sunt atat lichide cat si solide astfel incat fiecare persoana sa poata alege varianta pe care o accepta cel mai bine. Preturile sunt accesibile pentru fiecare produs si sunt cu diferite extracte precum argan, musetel, catina, miere si multe altele. Fiecare dintre aceste extracte actioneaza asupra pielii intr-un mod benefic si au in acelasi timp un miros placut.

 

Acestea fac o spuma abundenta si ofera o hidratare si ingrijire adecvata, lasand pielea catifelata. Fiecare produs este testat dermatologic. Pentru a vizualiza toate produsele si categoriile acceseaza site-ul.

Pentru mai multe informatii sau comenzi telefonice suna la numarul de telefon 0314337044 de luni pana vineri in intervalul orar 10-17.