Procedura implantului de par pare solutia optima impotriva cheliei? Iata 5 motive care sustin aceasta procedura chirurgicala

Daca te regasesti in randul acelor persoane care se confrunta cu aparitia cheliei si ti-ai dori sa te bucuri din nou de podoaba capilara pe care o aveai acum ceva timp, cu siguranta cauti o solutie in acest sens. Poate ca vrei sa ai incredere completa in aspectul tau fizic, iar calvitia stirbeste din aceasta incredere de sine.

Mai mult ca sigur ai auzit despre procedura implantului de par. Dar poate ca nu esti foarte sigur ca aceasta este cea mai buna alegere. In cazul in care ai dubii sau anumite temeri, acest articol iti va prezenta principalele 5 motive care pot argumenta de ce merita sa te gandesti serios la un tratament estetic de implant de par.

Procedura este efectuata rapid

Primul motiv care poate convinge pe oricine se confrunta cu problema cheliei ca implantul de par este metoda optima se refera la rapiditatea tratamentului. De cele mai multe ori interventia chirurgicala este efectuata in aceeasi zi. Exista situatii in care transplantul de par trebuie facut in doua zile. Acestea sunt cazurile in care suprafata care este supusa interventiei chirurgicale este intinsa.

Tratament estetic minim invaziv

Al doilea argument care poate convinge este acela ca procedura implantului de par este minim invaziva in situatia in care sunt folosite cele mai moderne abordari.Daca luam metoda FUE de implant de par avem in vedere procedura efectuata fara vreo incizie chirurgicala. 

Tocmai din acest motiv pacientul nu va avea cicatrici dupa efectuarea implantului. Metoda FUE presupune prelevarea firelor de par pentru fiecare unitate foliculara si transplantarea firelor de par in acele zone unde este nevoie de regenerarea firelor de par la nivelul scalpului.

Preturi din ce in ce mai accesibile

De multe ori costurile sunt un motiv pentru care pacientii sunt reticenti in a urma procedura implantului de par. Atunci cand pacientii se intereseaza de un implant de par pret, acestia se gandesc daca merita sau nu investitia. Ei bine,trebuie spus ca preturile sunt din ce in ce mai accesibile pentru aceasta procedura. 

Mai ales ca poate fi efectuata in Romania si nu mai sunt necesare costurile cu drumurile in strainatate. Este adevarat ca nu vorbim despre o procedura ieftina, dar in cele din urma vorbim despre o procedura cu rezultate permanente care ajuta la recastigarea stimei de sine. Iata deci un alt argument care recomanda aceasta procedura estetica.

Disconfortul minim

Un alt motiv se bazeaza pe disconfortul minim pe care pacientul il poate resimti atat atunci cand este efectuat transplantul firelor de par, cat si dupa finalizarea procedurii. Orice implant de par este realizat sub anestezie locala. Inclusiv dupa finalizarea procedurii implantului de par,pacientul va resimti un disconfort minim. Cateva zile sunt suficiente dupa interventia chirurgicala pentru ca pacientul sa poata reveni la activitatile cotidiene.       

Rezultate definitive

In cele din urma amintim si argumentul dat de rezultatele permanente cu aspect natural al parului. Pacientul care urmeaza procedura de implant de par se va bucura de noua podoaba capilara pentru tot restul vietii. Pentru mai multe detalii viziteaza www.lookclinic.ro.

implant de par implant par implant de par pret