Prime Studios - un studio si o oportunitate in acelasi timp

Poate ca subiectul de videochat inca este tabu, insa tot mai multe femei il aleg datorita beneficiilor financiare majore. Este un job ca oricare altul, numai ca salariul este mult peste medie. Contractul de munca este legal, ai parte de aceleasi beneficii ca orice salariat. Este un job unde nu esti stresata, unde nu vei fi niciodata epuizata fizic sau mental.

Un mediu de lucru placut, cu un program de lucru flexibil. Este poate un loc de munca pe care si l-ar dori foarte multe persoane, datorita conditiilor de munca si implicit al salariului. Alaturi de un salariu atractiv acestia ofera si bonusuri pe care oricine le poate obtine daca petrece mai multe ore online.

Avantaje pentru fiecare angajata

Un aspect important este faptul ca la Prime Studios fiecare angajata primeste suportul de care are nevoie si este ajutata oricand are nevoie. Nici o angajata nu este obligata sa faca ceva ce nu isi doreste, ci este la libera ei alegere cum decurge fiecare conversatie cu membrii. Criteriile de angajare nu constau in experienta asa cum s-ar crede. Este doar necesar sa cunosti limba engleza, insa nu e un criteriu ce te exclude.

Capacitatea de a purta conversatii pe orice subiect trebuie sa fie un punct forte. Acestia ofera cursuri de limba engleza gratuite pentru 3 luni, astfel incat fiecare angajata sa poata bifa acest aspect de pe lista, care este, de fapt, esential. Chiar daca trec cele 3 luni si aceasta nu se simte complet pregatita, poate continua fara probleme cursurile. Fiecare dintre ele poate primi cate un bonus atat cand recomanda pe cineva, cat si la angajare, pentru ca bunastarea angajatelor este grija principala a echipei Prime Studios.

Acestea pot lucra in trei schimburi, cu posibilitatea de a decide in fiecare saptamana orele de lucru. Astfel pot alege intre programul de dimineata, intermediar si cel de seara. Salariul este de 3000 lei la inceput, iar acesta va creste semnificativ mai apoi, odata cu experienta.

Bonusurile constau atat in bani, cat si in posibilitatea de a-si face operatii estetice la un medic specializat care lucreaza cu firma, cat si city break-uri in fiecare luna. Este o oferta de luat in calcul pentru ca beneficiile nu vor intarzia sa apara. Confidentialitatea este un punct forte, aspect de care nici una dintre fete nu trebuie sa isi faca griji. Poti gasi mai multe informatii daca accesezi site-ul.

 

Contact:

0725 165 944