Predicile scrise, o alta maniera de a intelege cuvantul lui Dumnezeu

Pentru participantii la slujbe se stie ca preotul ofera si o lectie, o predica la final. Aceasta vine sub forma de concluzie, uneori explica mai in detaliu, completeaza si indeamna la a fi un bun crestin. Dincolo de povata acestor vorbe, totul se rezuma la arta discursului, astfel incat o predica are mai intai de toate rolul de  a capta atentia si de a expune idei pe intelesul tuturor.

Lucrari de genul care sa cuprinda predici scrise sunt dedicate si celor care trebuie sa fie predicatori, pentru preoti in devenire desigur. Studierea unor carti de acest gen vine ca o necesitate in ceea ce priveste intelegerea modului in care alte predici au avut succes, au fost scrise concis si corect si au avut efectul scontat. Pana la urma prin exemplu invatam mai usor.

Pentru publicul larg, se poate spune ca o predica citiita este o altfel de lectura, care poate ajuta in a intelege mai bine sensul cuvantului lui Dumnezeu. Biblia si Evanghelia sunt carti greu de inteles intr-o oarecare masura si necesita ajutor in a deslusi mai bine povestea relatata. De asemenea, astfel de carti sunt ideale pentru cei care doresc sa exerseze sustinerea unui discurs in public. A sublinia o idee intr-un mod captivant, a sti cum sa fii o prezenta agreabila care spune idei interesante inseamna practica si studiu. Un ghid in acest sens poate fi despre cartile cu predici scrise.

Libraria Maranatha

O versiune online a unei librarii este o abordare moderna ce ajuta publicul interesat sa faca alegerile dorite, cu un simplu click. De aceea, Libraria Maranatha este sursa pentru cei interesati sa descopere si sa achizitioneze carti cu si despre  tematici religioase. Acest segment este destul de vast incat sa mentina un interes constant. Vor exista mereu dezbateri, pareri, scrieri care au o altfel de abordare si viziune. Daca ne gandim la Biblie si cat este de cuprinzatoare, cata parte din literatura crestina i se dedica, ne dam seama ca acest domeniu cuprinde atat de multe optiuni de lectura ce pot face parte din lista de interese ale oricarui pasionat.

Libraria Maranatha isi propune sa fie o sursa inepuizabila pentru cei care isi doresc sa descopere acest gen de literatura, crestina. De la predici scrise la biblii, romane, inclusiv carti pentru copii, toate sunt regasite in catalogul de oferte aici.

In ceea ce priveste predicile, acestea sunt carti concise sau sub forma de colectii si au diferite tematici – despre predica de pe cruce, cautarea bisericii adevarate, despre traire si pacat sau mantuire, exista varietate de tipuri de predici ce merita citite.

Un stoc impresionant de carti sta dovada a faptului ca versiunea online a unei librarii substituie cu succes pe cea fizica, este loc accesibil unde achizitiile se pot face usor. Pentru ca lectura ocupa un loc important in viata fiecaruia, nu trebuie omis un ritual zilnic de citire, motiv pentru care acest aspect este motor constant pentru achizitii repetate.

LibrariaMaranatha