Portalul turistic wwwviaromaniaeu a fost relansat

Pornit la drum în octombrie 2007 ca È™i furnizor de promovare online pentru proprietarii de pensiuni È™i hoteluri din România, portalul a evoluat constant iar în prima jumătate a anului 2009 a fost  înfiinÈ›ată propria agenÈ›ie de turism – Itineris Online (n.r. viitoarea agenÈ›ie viaRomânia). Începând cu acel moment, pe lângă necesitatea unui nou sediu È™i mărirea echipei, s-a simÈ›it pentru prima oară nevoia unei evoluÈ›ii majore È™i la nivelul prezenÈ›ei online. DeÈ™i îmbunătățit constant, portalul www.viaRomania.eu avea nevoie de un nou start.




 

Gândit să ofere o structurare mai bună a ofertelor turistice, noua versiune vine cu un meniu simplificat, împărÈ›ind oferta în două secÈ›iuni majore: turism intern È™i turism extern. Vizitatorii portalului pot ajunge astfel mult mai uÈ™or la vacanÈ›a dorită folosindu-se de noul meniu sau de ofertele speciale de pe prima pagină care a fost modificată radical. A fost păstrată caseta de căutare din header, vizitatorii putând folosi funcÈ›ia de căutare indiferent de pagina în care se află. Se pot căuta atât destinaÈ›ii turistice – staÈ›iuni, oraÈ™e, țări – cât È™i direct hoteluri, pensiuni sau vile, atât din România cât È™i extern.

 

Din multitudinea de îmbunătățiri È™i noi facilități aduse de noua versiune merită amintită funcÈ›ia de ”favorite” prin care vizitatorii pot salva într-o listă proprie toate ofertele interesante, având apoi acces facil la acestea din orice pagină. O altă îmbunătățire foarte utilă pentru vizitatori este È™i noua modalitate de filtrare a ofertelor folosind filtrele multiple. Odată filtrate, listele pot fi adăugate la favoritele din browser sau publicate pe pagina de Facebook sau Twitter folosind link-urile ”scurte” generate automat.

 

 

 

Vizitatorii portalului www.viaRomania.eu pot face în continuare rezervări atât direct la proprietarii hotelurilor È™i pensiunilor din România cât È™i prin intermediul agenÈ›iei de turism Itineris Online care garantează È™i operează atât rezervări individuale cât È™i sejururi  cu autocar sau avion în Turcia, Grecia, Bulgaria È™i alte destinaÈ›ii. Ca È™i modalități de plată se practică în continuare depunerea de numerar la orice sucursală CEC Bank, transferul bancar (ordin de plată, internet banking) sau plata online prin serviciul PayPal, urmând ca în următoarele luni să se poată efectua È™i plăți cu card bancar.

 

 

 

Portalul www.viaRomania.eu în cifre:

 

-          online de 2 ani si 6 luni – octombrie 2007;

 

-          cea mai mare baza de date cu unități de cazare din România – peste 7,000 de hoteluri, pensiuni sau vile; 

 

-          peste 2,000 de sejururi în România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Tunisia, Egipt È™i alte destinaÈ›ii;

 

-          peste 300,000 de vizitatori lunari – situat in primele 5 site-uri de turism din România;

 

* iunie 2009, conform Google Analytics / trafic.ro

 

 

 

Biroul de presă viaRomania.eu

 

www.viaRomania.eu
marketing@viaRomania.eu 

 

www.facebook.com/viaromania
www.twitter.com/viaromania 

 

 

turism cazare internet rezervari portal