PortalTurism.com isi largeste oferta pentru litoralul Marii Negre si Delta Dunarii

Sfarsitul primaverii este momentul potrivit pentru a-ti pregati un concediu placut, iar daca te-ai decis ca anul acesta sa iti petreci concediul de vara pe litoralul Marii Negre sau doresti sa incerci serviciile unei pensiuni din Delta Dunarii, PortalTurism.com si-a crescut substantial oferta si va adauga continuu noi unitati de turism pregatite si dornice sa primeasca turisti.

PortalTurism.com este locul perfect de unde sa incepi sa cauti locul de cazare pentru vara aceasta. Dincolo de oferta extrem de larga, gasesti si informatii detaliate despre orice hotel sau pensiune prezenta pe site.

PortalTurism.com a incurajat reprezentantii unitatilor de cazare sa ofere informatii cat mai detaliate, iar raspunsul acesta denota o mai mare incredere in serviciile pe care le ofera, dar si o crestere a calitatii serviciilor. Hotelurile si pensiunile romanesti doresc sa se ridice cat mai mult la pretentiile turistului roman, acum cu experienta litoralului bulgaresc, grecesc sau turcesc.

Astfel, pe langa o descriere a unitatii de cazare, in sectiunea de Facilitati Unitate puteti gasi lista completa a facilitatilor oferite. Aici sunt incluse chiar si posibilitatea sau nu de a face gratar in curte, existenta unei curti sau a unei  gradini proprii, existenta unui foisor, accesul la bucatarie sau Internet wireless. Pentru o si mai convingatoare prezentare sunt incarcate fotografii din exterior si din camerele unitatii de cazare. Tarifele sunt la vedere, dar portalul este unul cu o politica deschisa ce ofera informatiile de contact ale proprietarului astfel incat doritorii pot negocia direct cu acesta in functie de durata sejurului sau numarul de camere rezervate pentru un grup.

Cu toate ca numarul de oferte este foarte mare, fiecare persoana are un anumit set de criterii atunci cand alege o oferta. Pentru o mai usoara selectie sunt disponibile numeroase filtre de cautare legate de tarif, numarul de camere disponibile, numarul de stele sau facilitatile disponibile din care pot fi alese cele dorite pentru a ajunge la o selectie cat mai apropiata de dorinte.

Si cum, totusi, perioada dinaintea concediului este una foarte aglomerata, cei ce nu reusesc sa caute prin sutele de oferte pot apela la o facilitate noua oferita de PortalTurism.com,  aceea de a lansa o cerere. Cererea de cazare este trimisa catre unitatile hoteliere ce ar putea fi interesate din zona pentru care ai optat. De exemplu, daca doresti sa te cazezi intr-un hotel Eforie Nord si nu ai rabdarea sa rasfoiesti toate ofertele disponibile, lansezi o cerere pe site si toate hotelurile din Eforie Nord care au oferte apropiate de criteriile tale din cerere sunt instiintate, iar ofertele lor ajung pe adresa ta de email. Este o facilitate deja incercata de multi utilizatori ai site-ului.

PortalTurism.com isi doreste sa promoveze turismul romanesc printr-o oferta cat mai bogata de pensiuni, moteluri sau hoteluri din toate colturile tarii. Pe langa acestea, doritorii pot gasi si oferte de croaziere sau circuite in Europa precum si ofertele marilor agentii de turism pentru turism intern sau international, precum si posibilitatea de rezervare de bilete de avion. Pentru mai multe detalii va asteptam pe PortalTurism.com.

Powered by SEO monitor