Plantele de la Sere Flori Mihaiesti infrumuseteaza casa

 

O planta aduce numeroase beneficii spatiului in care sta, iar pe langa acest aspect este si o incantare vizuala si o bucurie pentru persoanele care o privesc. Florile sunt un simbol al iubirii, a lucrurilor frumoase si in acelasi timp a vietii. Acestea se ofera in momentele frumoase din viata si la ocazii speciale.

 

Florile au un efect vizual puternic, iar o nunta fara flori, spre exemplu, parca nu are aceeasi esenta si spatiul nu este atat de placut privirii. Indiferent daca este vorba de plante verzi sau cu floare, acestea dau frumusete locului.

 

Plante de exterior

 

Indiferent daca este vorba de o curte sau de un balcon, acestea pot adaposti flori care sunt rezistente la temperaturile de afara. Pentru balcon sau geamuri in general cele mai potrivite sunt muscatele, care sunt disponibile la cei de la Sere Flori Mihaiesti. Acestea stau cel mai bine daca sunt plantate in jardiniere deoarece pot fi pozitionate pe geam mult mai sigur, fara riscul de a cadea din cauza vantului. O jardiniera poate adaposti chiar si 3 muscate, in functie de marimea acesteia, iar datorita faptului ca este dreptunghiulara, florile pot fi plantate una dupa cealalta si toate sunt expuse vederii.

 

Pentru gradina cele mai potrivite sunt de preferat hederele de la sereflorimihaiesti.ro deoarece sunt foarte rezistente si pe timp de iarna, ceea ce permite plantarea acestora direct in pamant. Acestea se extind pe perete si pot compune un gard viu. Hedera este rezistenta atat la ger cat si la seceta si nu are nevoie de foarte multa ingrijire. Aceasta poate fi planta cataratoare sau taratoare, in functie de motivul pentru care este plantata.

 

Ghivecele - importante pentru cresterea plantelor

 

Un aspect important il prezinta si ghiveciul in care sta planta deoarece trebuie sa fie pe masura si trebuie schimbat atunci cand planta creste. Pentru aceste motive sunt disponibile pe site modele de marimi si culori diferite. Fiecare spatiu isi poate mentine un anumit stil si o culoare care predomina, iar acest lucru poate fi redat si de ghiveciul plantelor.

 

Ghivecele din lut sunt simple si nu ies in evidenta, doar dau un aspect aranjat. Acestea au o gaura pentru scurgerea apei in exces, ceea ce permite ingrijirea mai usoara a plantelor.

 

Puteti vizualiza pe site o gama variata de ghivece si de plante, iar pentru alte informatii puteti trimite e-mail la contact@sereflorimihaiesti.ro.