Philips lanseaza o noua gama de aspiratoare ECO

Philips adopta noile directive UE privind eficienta energetica pentru aspiratoare.



Uniunea Europeana a emis doua directive prin care aspiratoarele comercializate pe piata trebuie sa aiba un consum de energie mai mic de 1600 de wati si o performanta minima de curatare de 70% praf aspirat de pe covoare si 95% praf aspirat de pe suprafetele dure. In plus, aspiratoarele vor trebui sa fie comercializate impreuna cu o eticheta energetica cu afisare schematica si la obiect a performantelor. Astfel, pe eticheta veti putea intalni clasa de eficienta energetica, clasa emisiilor de praf, consumul anual de energie, nivelul de zgomot si performantele de curatare.



Philips vine in intampinarea acestor cerinte cu o noua gama de aspiratoare cu motoare cu eficienta inalta, consum de energie redus,tehnologii cheie (Airflow Max pentru aspiratoarele cu sac si Power Cyclone pentru aspiratoarele fara sac) si capete de aspirare proiectate special pentru a maximiza indepartarea prafului.



Fiecare aspirator din gama lansata face parte din clasa de eficienta energetica A sau B, este silentios si contine filtre anti-alergeni performante. Datorita  tehnologiei Airflow Maxcare permite desfacerea  uniforma a sacului de praf astfel incat puterea ramane constanta chiar si pe masura ce sacul se umple, sau a tehnologiei  Power Cyclone, tehnologia  de separare a aerului de praf, aspiratoarele din gama Philips sunt unele din cele mai performante aspiratoare comercializate la noi in tara.



Noua gamă de aspiratoare Philips cu performanțe superioare și consum redus de energie include următoarele modele:





PowerLife cu cap de aspirare TriActive+ (clasa energetica B)

Performer Active cu cap de aspirare TriActive+ (B)

Performer Expert cu cap de aspirare TriActiveMax (A)

PowerPro Compact cu cap de aspirare TriActive+ (B)

PowerPro Active cu cap de aspirare TriActive+ (B)

PowerPro Expert cu cap de aspirare TriActiveMax (A)

PowerPro Ultimate cu capete de aspirare TriActiveMax si TriActiveZ (A)





 



Noua eticheta energetica se va gasi pe fiecare aspirator Philips si va facilita compararea imediata a produselor si luarea unei decizii de cumparare informate. De asemenea, site-ul www.philips.ro va sta la dispoztie cu descrieri amanuntite ale performantelor si tehnologiilor folosite de fiecare aspirator.



Despre Royal Philips



Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea in scopul oferirii de produse inovatoare, in sectoarele sanatatii, produselor de lifestyle si solutiilor de iluminat. Avand sediul central in Olanda, Philips a raportat vanzari de 23,3 miliarde Euro in 2013 si are circa 113.000 de angajati in peste 100 de tari. Compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, ale solutiilor de iluminat eficiente energetic si aplicaţiilor inovatoare in domeniul iluminatului, ale produselor de bărbierit şi de îngrijire corporală masculina si ale celor de îngrijire a sănătăţii orale. Mai multe despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.



Powered by SEO monitor