Pernele auxiliare disponibile la perneauxiliare.ro - avantaje pentru orice cumparator

 

Orice detinator auto trebuie sa stie ca exista modalitati prin care isi poate intretine masina si poate spori confortul cand o conduce. Din seria de accesorii auto cu care poate fi realizat un tuning auto sigur si simplu, dar eficient se numara si pernele auxiliare. De marca AirPower, acestea sunt disponibile in cadrul paginii perneauxiliare.ro.

Avantajele montarii pernelor pe aer

O inovatie pe piata de profil, pernele auxiliare sunt acele accesorii auto ce se monteaza pe arcurile masinii. Au un rol multiplu:

®     Ridica nivelul masinii.

®     Mentine durata de viata mai mare a suspensiilor deja existente.

®     Confort sporit cand rulati pe drumuri neuniforme, cand transportati marfa sau tractati.

®     Stabilitate sporita.

In plus, sunt rezistente, au o calitate sporita datorita materialului din care sunt confectionate. Au rezistenta la uleiuri si combustibil, la temperaturi extreme de pana la -50 de grade, la inghet, frecare, vibrare, comprimare.

Astfel de perne pe aer vin in set complet cu accesorii, gata sa fie montate. Un kit complet de acest gen costa 300 de lei si are la activ o garantie valabila un an.

Ce trebuie sa stie orice utilizator

Teama de necunoscut nu trebuie sa va tina la distanta de alegeri care pot face o mare diferenta in ceea ce priveste confortul la condus. De aceea, cei care descopera pernele auxiliare AirPower ar trebui sa descopere in detaliu acest produs, intelegandu-i rostul.

Acestea nu au nevoie de omologare RAR, fiind catalogate accesorii auto. Nu inlocuiesc absolut nicio piesa auto si nu prezinta un risc. Cu alte cuvinte, nu sunt modificari aduse unui autovehicul si nici improvizatii. Sunt alese conform unor dimensiuni potrivite pentru fiecare model de masina in parte. Cat despre montaj si demontaj aceasta operatiune este una simplista si nu impune nici efort extraordinar, dar nici costuri foarte mari.

Pentru a achizitiona un set de astfel de perne auxiliare cei interesati pot descoperi oferta din cadrul paginii perneauxiliare.ro. Pot cere asistenta la preluarea comenzii si consiliere profesionala, asistenta tehnica gratuita.

Descoperiti o altfel de experienta a sofatului!

Contact:

salut@perneauxiliare.ro | 0744 870 142