Pentru femeile ocupate din Romania se lanseaza Dailylook.ro

Sub egida "O noua zi,un nou look" Comino Group lanseaza primul magazin de tip flash sale din Romania cu haine online pentru femei, un site cu reduceri ce dureaza 48 ore, urmand ca produsele sa fie disponibile apoi la pret intreg.

Piata din Romania avea nevoie de un magazin care sa ofere sugestii de imbracaminte pentru tinuta din fiecare zi. Ne adresam femeilor moderne si ocupate din Romania, care doresc sa scape de nebunia din magazine si sa afle noile tendinte cu un click.

Cu Dailylook cumparaturile devin mai usoare si mai convenabile. Se spune ca shoppingul reprezinta o terapie, insa noi va oferim posibilitatea de a va innoi, evitand stresul cumparaturilor. In mai putin de 5 minute puteti verifica o tinuta din cap pana in picioare. Astfel, veti putea alege produsele preferate sau chiar tinuta intreaga .

Dailylook, magazinul online cu imbracaminte, incaltaminte si accesorii de dama va ofera reduceri ce dureaza 48 de ore, dupa care tinutele si obiectele componente sunt disponibile la pret intreg.

Cu ocazia sfintelor sarbatori pascale, in urmatoarele zile veti avea posibilitatea sa va alegeti una dintre rochiile care credeti ca vi se potrivesc cel mai bine.

tinuta casual femei tinuta club tinuta business imbracaminte femei tinuta zilei