Pachete promotionale pentru investigatii tiroidiene la Hilmi Medical Center

Clinica privata Hilmi Medical Center ofera o serie de promotii pentru examenele ce privesc glanda tiroida. Afectiunile acesteia pot fi tratate cu sanse mari de succes in cazul in care un dezechilibru in functionare este depistat la timp. Cancerul de tiroida se poate vindeca 100% daca este depistat in fazele incipiente.



Glanda tiroida secreta hormoni care influenteaza metabolismul, in sensul accelerarii sau incetinirii acestuia. Din acest motiv, atat pierderea cat si cresterea in greutate aparute intr-o perioada scurta de timp sunt de regula primele semne ale unei tulburari tiroidiene. In cazul unei secretii prea accentuate de hormoni, apare afectiunea numita hipertiroidism, iar in cazul in care este secretata o cantitate prea mica de hormoni, rezultatul va fi hipotiroidismul. Controalele regulate sunt importante deoarece functionarea incorecta a glandei tiroide nu prezinta intotdeauna simptome vizibile, chiar si modificarea greutatii fiind de multe ori atribuita unor schimbari in regimul alimentar sau varstei. Stresul joaca si el un rol important in functionarea acesteia, uneori simptomele aparand dupa o perioada agitata.



In cazul in care mainile si picioarele se simt reci chiar si in conditii obisnuite, un examen al glandei tiroide este recomandat. Hilmi Medical Center ofera doua pachete promotionale dedicate evaluarii glandei tiroide. Primul dintre acestea include o examinare endocrinologica, ecografie glanda tiroida + Doppler. Al doilea pachet promotional include o examinare endocrinologie, ecografie glanda tiroida + Doppler si buletin ecografic, fiind recomandat celor care au fluctuatii semnificative in greutate. Ofertele promotionale sunt valabile pana la finalul acestui an, iar pentru inscriere si mai multe detalii, puteti vizita siteul www.hilmi.ro.



Care sunt semnele cele mai comune care indica afectiuni ale glandei tiroide?





Cresterea dar si scaderea brusca in greutate

Oboseala neexplicata si senzatia de minte “incetosata”

Ciclul menstrual neregulat

Intoleranta la temperaturi extreme

Secretii ale sanilor in afara sarcinii si alaptării

Anxietate si transpiratie excesiva

Caderea excesiva a parului

Modificarile ritmului cardiac

Umflarea in partea de jos a gatului





In cazul in care oricare dintre aceste simptome apar, este important sa aflam daca si alti membri ai familiei au avut probleme cu aceasta glanda, deoarece unele dintre afectiuni se pot transmite pe cale genetica. O investigatie clinica amanuntita va determina apoi daca este cazul unei interventii sau este suficienta administrarea unui tratament.



Powered by SEO monitor