Optimizare in Managementul Documentelor cu Infrasoft

Volumul documentelor unei companii creste direct proportional cu amploarea afacerii si cu portofoliul sau de parteneri si de clienti. Pentru o functionare eficienta, este necesara utilizarea unor programe specializate in managementul documentelor

Utilitatea programelor realizate de Infrasoft este evidenta pentru orice client, deoarece fiecare program software este definit de anumiti parametri, care variaza de la pachet la pachet pentru a fi cat mai potrivit necesitatilor utilizatorului.

Astfel, produsele software create de Infrasoft pe baza celor mai performante tehnologii Oracle si Java sunt ideale pentru scanarea si stocarea datelor, indiferent de tipul acestora. In plus, aceste programe software de management al documentelo presupun si server pentru integrarea unui fax, a unui email a modulelor integrate pentru scanarea documentelor si OCR documente. Cu ajutorul acestora, va fi mai eficienta organizarea datelor, dar si gasirea anumitor informatii in documentele stocate, chiar daca aceste sunt scanate sau create direct in acea baza de date.

Toate parteneriatele sunt strategice si sunt menite sa imbunatateasca atat produsele Infrasoft, cat si imaginea companiei. Noul parteneriat presupune colaborarea cu EPS Corporation U.S.A., companie care sustine utilizarea programului Documenta DMS. Aceasta alianta are ca scop sustinerea eforturilor comune pentru popularizarea si implementarea solutiilor avansate pentru managementul documentelor, ceea ce include fluxuri de lucru pentru documente (Documenta Workflow Engine), arhivare electronica, integrarea de FAX, Email si reports server, OCR de documente si scanarea de documente.

Documenta DMS asigura stocarea eficienta a datelor companiei, arhivare electronica si managementul documentelor, acestea din urma fiind reprezentate de date dintre cele mai diverse, de la portofoliul de clienti la lista angajatilor, facturi, contabilitate, administrarea utilizatorilor dupa grupuri, roluri si drepturi de acces si asa mai departe.

Despre Infrasoft Romania

Brand 100% romanesc, Infrasoft a fost lansat in Romania in anul 2004. Inca de la inceput, compania si-a asigurat o buna functionare a serviciilor oferite si o dezvoltare prolifica proiectului de afaceri prin parteneriate de renume si prin realizarea de programe software dezvoltate pe baze de date Oracle.

Despre EPS Corporation U.S.A.

EPS Corporation este o companie americana de renume, specializata in IT si managamentul informatiilor, infrastructura comunicatiilor si asa mai departe. Importanta companiei este dovedita de faptul ca aceasta furnizeaza servicii pentru USA Air Force, USA Army, USA Navy si Army Communications.

Powered by SEO monitor