Oja semipermanenta este un MUST HAVE pentru sezonul estival!

E sezonul vacantelor,al plimbarilor pe plaja, al bronzului exotic, dar si al unghiilor colorate,delicios de apetisante. Pregateste-ti o manichiura impecabila si da startulunor zile de vara memorabile purtand oja semipermanenta preferata. Poate te-aiintrebat de ce este atat de speciala oja semipermanenta si care sunt culorilecare iti aduc vibe-ul potrivit pentru vacanta. Toate informatiile de care ainevoie se afla in acest articol, asadar continua sa citesti.

Oja semipermanenta a aparut din dorinta de a putea obtine o rezistenta mai buna pentru serviciul de manichiura ce imbina componentele si calitatiile unei oje clasice cu cele ale gelului. Manichiura cu oja semipermanenta a fost inventata pentru femeia moderna, mereu contra-cronometru, dar preocupata de ingrijirea si infrumusetarea unghiilor sale.

Culoarea ojei reprezinta un accesoriu de baza, care iti poate transforma manichiura intr-o clipa. Fie ca ai parte de o manichiura la salon sau in propria locuinta, pentru a obtine unghii de invidiat, trebuie sa ai o oja de calitate, care sa te salveze din orice situatie. Pentru acest sezon, poarta cu incredere nuante pastelate, nuante neon, manichiura cu efect dantelat, tonuri de verde sau oranj. Pentru a obtine un efect mai interesant, combina doua nuante de oja semipermanenta si joaca-te cu ele cum iti dicteaza imaginatia. In schimb, pentru tinute clasice, poti sa alegi culori nude sau non culori, in functie de locul in care mergi sau in functie de tonalitatea pielii tale. Experimenteaza culoarea care te reprezinta!

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il indeplineasca oja semipermanenta este rezistenta. Timpul de aplicare este relativ scurt, iar pasii care trebuie urmati sunt accesibili oricarei femei. Unul dintre cele mai apreciate aspecte este naturaletea pe care oja semipermanenta o asigura unghiilor tale. Spre exemplu, oja semipermanenta de la Melkior este extrem de rezistenta, versatila si se potriveste oricarui tip de unghie, indiferent de forma (patrate, ovale, migdale, rotunde) sau marime si nu afecteaza sanatatea acestora.

Gama de culori pe care o vei regasi in magazine sau pe site este intr-adevar impresionanta. De la nude-uri seducatoare, pana la culori puternice care te cuceresc din prima, oja semipermanenta Melkior este tot ce ai nevoie pentru a arata impecabil in fiecare moment al zilei. Ce iti poti dori mai mult?

O oja care se usuca repede va face fericita orice femeie. Pentru a fi sigura ca ai o oja buna, alege una care se usuca repede si a carei formule permit acest lucru. Cele cu o textura mult prea groasa se pot usca extrem de greu si stim cat este de neplacut sa fie nevoie sa ajungi undeva si sa te trezesti cu manichiura distrusa din cauza faptului ca nu ai respectat timpul de uscare.

Aspectul final

In functie de rezultatul final, tu alegi textura ojei semipermanente. Aceasta poate fi cu aspect mat, lucios, sparkle sau cu texturi grunjoase. Spre exemplu, oja semipermanenta de la Melkior este un produs de calitate superioara, foarte lucioasa, incredibil de rezistenta si are un aspect profesional, de la care nu iti vei putea lua ochii.

Foloseste si tu produse cosmetice Melkior si simte-te frumoasa si iubita cu orice ocazie!

 

 

 

 

oja semipermanenta