Ofertele lunii decembrie la mobilier de birou ergnonomic, de la Moll

De peste 10 ani Mobilamoll.ro ofera clienților din România mobilier marca Moll - inovativ, ergonomic, dinamic și deosebit de iubit de copii. Produsele marcii Moll garanteaza o pozitie corecta la masa de lucru a copilului si a adultului, deopotriva, creand un spatiu minunat in care copilului ii va face placere sa isi petreaca timpul si sa se pregateasca pentru scoala. Mobilierul nostru de calitate germana se poate completa si adapta in timp, dupa nevoile copilului si poate fi usor personalizat (culori, spatiu), dupa orice preferinte. Acum in luna DECEMBRIE, magazinul a pregatit o serie de oferte speciale, cadouri si promotii, disponibile la www.mobilamoll.ro si in centrele de prezentare din marile orase ale tarii.

Ofertele lunii decembrie

Reduceri de sute de lei la birouri si scaune ergonomice, pentru scolari si adulti. In plus, clientii au parte de cadouri si pachete speciale, doar in aceasta perioada.

Plata in 4 rate, fara dobanda

Prin Alpha Bank, Banca Transilvania, Credit EuropeBank, Garanti Bank

Configurarea produselor

Clientii nu trebuie sa se rezume la variantele standard, prezentate pe site, ci pot alege diverse combinatii de culori, decoruri, texturi si pot opta pentru zeci de imbunatatiri si modificari!  

Garantie extinsa

Produsele se bucura de 5 ani garantie, post vanzare.

Calitatea Moll, dovedita si recunoscuta in Germania

  • - Mobilierul Moll este produs in Germania și respectă cele mai înalte standarde de calitate, de siguranță în utilizare și protecție a mediului. Au cea mai mare valoare de revânzare (însoțesc un copil de-a lungul perioadei școlare, după care se revând ca mobilier second hand, putând fi utilizat de către mai multe generații de copii în condiții optime).

  • - Este foarte ușor de montat, pe baza instrucțiunilor din coletele de marfă. Mobilierul ergonomic de birou Moll este conceput cu un număr minim de piese. Fiecare produs conține instrucțiuni de montaj pas-cu-pas, detaliate, cu imagini.

  • - Birourile și scaunele de birou Moll dețin emblema GS oferită produselor verificate din punct de vedere al siguranței de către Institutul Bavarez pentru Comerț LGA.

  • - De asemenea, sunt certificate și de către TUV Rhineland.

  • - Complet ajustabile, birourile și scaunele de birou Moll au primit și marca de aprobare din partea AGR (Aktion Gesunder Rucken), un organism independent de testare pentru produse ergonomice, sigure pentru sănătatea coloanei vertebrale.

  • - Ca producător de mobilier pentru copii, Moll respectă mediul înconjurător. Birourile și scaunele de birou pentru copii de la Moll, prietenoase cu mediul, dețin emblema Blue Angel, un certificat german pentru produse ecologice.

  • - Biroul pentru copii Champion de la Moll este câștigătorul premiului de design Red Dot Design Award, prin care sunt recunoscute produse inovatoare în design și funcționalitate.

- Produsele de mobilier Moll pot sa fie vazute in cele 6 centre de prezentare functionale, in urmatoarele orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca sau online la www.mobilamoll.ro.

Despre compania Moll

Firma Moll System a fost infiintata in 1925 si a dezvoltat un mobilier egonomic dedicat copiilor, conceput pentru creșterea lor sănătoasă. In 1974, Moll a impresionat intreaga Europa inventand prima masa de birou ce putea adapta in functie de inaltimea utilizatorului si permite si reglarea unghiului blatului. Astfel a creat un mobilier viu, ce evoluează alaturi de copii, implinind cerințele din punct de vedere ergonomic ale acestuia și ofera conditiile optime pentru spațiul de lucru al unui elev. Mai mult de atat, sprijina poziția corectă și permite mobilitate maximă. Mii de oameni din intreaga lume aleg de peste 90 de ani piesele de mobilier premium marca Moll.

mobila de birou birouri ergonomice birouri copii scaune copii scaune scolari birou ergonomic moll mobila moll