Oferte excelente de city-break si revelion de la Portal turism

Portal Turism intampina toamna cu noi oferte de city-break, sejururi interne la Baile Felix, Baile 1 Mai, Oradea sau Padis, bilete de avion la preturi foarte bune si chiar si oferte de revelion.



Odata cu venirea toamnei, Portal Turism a introdus noi oferte si sejururi pentru a satisface dorinta romanilor de a merge in city-break-uri in orase precum Londra, Dubai sau Barcelona. Preturile sejururilor de cateva zile incep de la 200 de euro. Turistii mai pot opta inca si pentru un sejur in Creta cu preturi care incep de la doar 49 de euro, iar cei ce doresc un sejur mai scurt in tara, vor putea alege din oferte pregatite in zone cu ape termale, precum Baile Felix sau 1 Mai, ori in zonele de munte si deal de la Padis, Sovata, Praid, Sighisoara sau de pe Transfagarasan.



Portal Turism va pregateste si pentru sarbatorile de iarna introducand primele oferte foarte avantajoase pentru Craciun si Revelion in pensiuni incantatoare din tara noastra, dar si pentru resorturi de lux din Maldive si alte destinatii. Puteti rezerva de acum o camera dubla intr-un hotel de doua, trei sau patru stele si puteti opta pentru mic dejun sau transport, iar prin acelasi portal va puteti cauta foarte rapid un bilet de avion pe care sa il rezervati online. Motorul eficient de cautare va permite sa comparati preturile oferite de peste 1000 de companii aeriene, inclusiv la companii low cost.



Portal Turism va ofera si posibilitatea de a rezerva un loc pe o cursa de autocar catre Italia, Germania, Franta sau Spania ori de a alege un circuit in cele mai frumoase zone din Germania, Austria, Franta, Italia sau Israel. Toamna este perioada cea mai buna de calatorit, ploile fiind inca destul de rare, preturile mai bune si temperatura mai suportabila.



Nu uitati sa verificati si sectiunea de oferte promo pentru a gasi oferte last minute sau early booking pentru destinatiile cele mai ravnite.



Despre Portal Turism



Portal Turism este cel mai mare portal de turism din Romania prin care puteti gasi oferte de la peste 75 de agentii de turism de top din tara, bilete de avion sau cazare oriunde in lume si facilitati care va permit organizarea simpla a oricarei calatorii.



Powered by SEO monitor