Ofera-le celor dragi bucuria de a-si cumpara ceea ce isi doresc cu un card cadou multibrand

Zilele de nastere sunt considerate momente speciale de aniversare si, deseori, sunt petrecute impreuna cu colegii de munca, cu prietenii sau familia, iar amintirile dobandite in astfel de ocazii joaca un rol important in viata noastra. 

Desi semnificatiile zilelor de nastere sunt diferite pentru majoritatea dintre noi, exista totusi o dilema comuna la care nu reusim sa raspundem intotdeauna cu usurinta. Astfel, in apropierea oricarei zile de nastere a cuiva drag, ne intrebam: Ce cadou este cel mai potrivit?

Tu nu mai trebuie sa raspunzi la aceasta intrebare. Odata cu lansarea noului card cadou multibrand in Romania, lucrurile sunt mult mai simple. Destinatarul cardului il poate folosi in diferite magazine online sau fizice pentru a-si achizitiona produsul sau serviciul dorit, in functie de necesitatile sale reale.

Un astfel de cadou este mult mai avantajos, in comparatie cu alte metode traditionale, deoarece oricine il poate folosi oricum si oricand doreste, valabilitatea cardului fiind de 12 luni. 

6 avantaje ale unui card cadou multibrand

    1. Cu un card cadou te asiguri ca persoana draga isi alege produsul preferat dintr-o gama variata de magazine online;

    2. Costurile de transport si livrare a cardului sunt mult mai mici in comparatie cu costurile de transport si livrare a mai multor produse, mai ales in cazul in care te afli in strainatate si vrei sa trimiti diferite daruri care se pot dovedi nepotrivite;

    3. Renunti la frustrarea resimtita din cauza supraaglomerarii din magazine;

    4. Un card cadou poate fi personalizat cu un mesaj special dedicat destinatarului;

    5. Cardul poate fi comandat simplu si rapid direct de pe site-ul cardcadou.online. La randul sau, destinatarul isi poate comanda produsele preferate din confortul propriei sale locuinte;

    6. Timpul de livrare a cardului este de 24 - 72 de ore, in functie de destinatie, comenzile realizate pana in ora 15:00 fiind predate curierului exact in aceeasi zi.

De la un simplu card la cadoul ideal

In functie de valoarea cu care alegi sa incarci cardul cadou (100, 150 sau 250 de lei), oferi posibilitatea celor dragi sa isi cumpere de la brand-urile inscrise pe card produsele dorite dintr-o gama foarte variata de industrii, precum: papetarie si birotica, fashion, high-tech si electronice, infrumusetare, lenjerie intima s.a. Pentru valori mai mari, pur si simplu cumpara si combina cate carduri cadou vrei!

Cu ce ocazii poti sa oferi un card cadou?

Zile de nastere, onomastici sau sarbatori - un card cadou te ajuta sa oferi celor dragi inca un motiv in plus de bucurie. De asemenea, indiferent de varsta, toti beneficiarii cardului se vor bucura de alegerea ta inspirata.
Nunti, botezuri, petreceri de logodna, etc - pentru ca nu poti sti niciodata ce cadou se potriveste in aceste ocazii, ofera in dar un card cadou si ofera destinatarilor posibilitatea de a se decide singuri ce sa isi cumpere. 
Aproape ca nu exista niciun motiv pentru care un card cadou sa nu fie alegerea cea mai buna pentru orice invitatie primita din partea celor dragi. In plus, ii poti surprinde oricand prin livrarea cardului direct la adresa lor de resedinta sau de lucru. 

card cadou