Obtine silueta perfecta mult mai repede cu ajutorul produselor de la Clessidra

 

 

Fiecare femeie isi doreste un corp cat mai apropiat de modelele din reviste. Totusi, cotidianul nu este chiar asa de lipsit de probleme si task-urile zilnice fac cu atat mai dificila mentinerea unei vieti active mereu si alimentatie ca la carte. Desi, tocmai acestea sunt reperele unei siluete perfecte si a unei stari de bine in fiecare zi.

 

Pentru femeile carora timpul nu le permite sa mearga la sala si sa manance doar salata zilnic, Clessidra vine cu o solutie. Corsetele modelatoare disponibile pe site, alaturi de articolele vestimentare elegante si chic pot fi aliatul lor de incredere pentru fiecare zi.

 

Un corset si o rochie - tinuta perfecta pentru orice ocazie

 

Articolele vestimentare de la Clessidra permit femeilor sa se exprime liber in fiecare zi si sa se simta bine in propria piele. Oricine poate opta pentru un corset modelator sau pentru o pereche de colanti modelatori care sa te aduca mai aproape de formele la care visezi. Acestea pot fi alese in functie de zona corpului care te deranjeaza si vrei sa capete alta forma, mai supla.

 

Aceste corsete grabesc procesul de slabire atunci cand sunt purtate zilnic, in activitatile uzuale. Unele modele pot fi purtate lejer pe sub haine, pentru ca sunt inobservabile si sunt disponibile in culori neutre precum crem, negru sau alb. Astfel, se potrivesc oricarei tinute.

 

Un astfel de corset in combinatie cu o rochie eleganta pentru fiecare zi de munca sau iesire in oras, poate fi arma secreta a oricarei femei. Cei de la Clessidra pun la dispozitie si diverse tinute din care fiecare client poate alege varianta care se pliaza cel mai bine pe dorintele si preferintele sale. Rochia Pink Polka, spre exemplu, poate fi alegerea ideala pentru orele de munca la birou.

 

Daca pana acum nu aveai curajul sa porti o rochie mulata, acest model de rochie in combinatie cu un corset, poate fi ideea salvatoare. Corsetul iti ofera o silueta mai supla si rochia se aseaza foarte elegant pe corp, oferind gradul de feminitate si stil cu care vrei sa te afisezi in public.

 

Poti vizualiza toata gama de produse disponibile pe site-ul www.clessidra.ro sau poti suna la unul dintre numerele de telefon 0730612141 sau 0752094324, pentru mai multe informatii.