O companie cu cele mai avantajoase servicii de inchiriere de masini

Fmnrent.ro e o companie ce ofera servicii de inchiriere de masini catre Bucuresti  din principalul aeroport al tarii- `Henri Coanda` din Otopeni, dar si din aeroportul Baneasa.

Echipa Fmnrent.ro mizeaza pe serviciile de calitate pe care le ofera clientilor sai, pe raspunsul prompt la cererile clientilor, pe flexibilitate, siguranta, adaptabilitate si pe preturile competitive care ii vor determina pe acestia sa aleaga serviciile Fmnrent.ro de fiecare data cand vor dori sa inchirieze o masina de la aeroport spre Bucuresti.


Dintre serviciile pe care le ofera, este important sa amintim livrarea și predarea gratuită, un număr nelimitat de kilomteri pe care clientul ii are la dispozitie, siguranță și proptitudine, atat pentru închirierile în București, cât și pentru închirierile auto din Otopeni.
Ceea ce este important pentru orice potential client Fmnrent.ro este ca starea tehnica a masinii sa fie intr-un stadiu de maxima performanta, conform parcului auto, si ca reviziile si inspectiile tehnice periodice sa fie in conformitate cu caietul de service al masinii si legislatia in vigoare.


Fmnrent.ro se adreseaza atat persoanelor fizice care isi doresc un transport in maxima siguranta si confort de la aeroportul Bucuresti, pana in oras, dar si companiilor care necesita transport temporar de angajati detasati temporar. In perspectiva, compania intentioneaza deschiderea unui nou punct de lucru in apropierea viitorului aeroport din Brasov.