Numarul 104 al revistei connect este pe piata - Spectacol tehnologic

Numarul 104 al revistei connect este deja pe piata. Ca de obicei, revista connect este plina de subiecte interesante din sfera IT & C.

Iata cateva dintre acestea:

- Interviul editiei este cu Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote Romania, care a vorbit despre strategia de piata a operatorului de telefonie mobila in anul 2012.

- Pregatite de asalt - Noile modele de la HTC, Nokia si LG trebuie sa demonstreze ca sistemul de operare Windows Phone 7.5 are ce cauta in prima liga alaturi de iOS si Android.

- iCosmos - O lume inchisa in simbioza perfecta: compania Apple lanseaza o noua versiune a sistemului sau de operare, urmat de iPhone 4S si pluseaza prin doua servicii inovative.

- Asus Transformer Prime - Tableta Asus Transformer este imbunatatita cu un procesor quad core Tegra 3 si cu un upgrade la sistemul de operare Android 4.0. Mai bine spus, Transformer Prime este cea mai buna tableta Android a momentului.

- ACER Aspire M3-5800 - Noul model din seria Aspire, lansat de compania Acer, poate reprezenta o alegere grea pentru client, intr-un segment de piata plin de dispozitive asemanatoare. Finisajul si atentia la detalii ii garanteaza unicitatea, dar e oare destul pentru a convinge clientul sa scoata bani din buzunare?

- Navigatie pe ecran lat - Mio Spirit 685 atrage prin ecranul mare, de 5 inchi si functiile de navigatie premium. GPS-ul mai puncteaza prin modul de vizualizare a rutelor si a intersectiilor, identificarea usoara a bandei de mers si faptul ca ofera informatii despre ambuteiaje.

- connect iti prezinta cele mai asteptate jocuri pentru PC si consola ale acestui an.

In plus, incepand cu aceasta editie connect debuteaza o noua rubrica, connect with music, in care va vom propune cateva dintre materialele audio care ni s-au parut interesante in luna respectiva.

Ca de obicei, nu lipsesc cele mai noi stiri si produse din universal IT & C si nici review-uri ale celor mai interesante jocuri pentru PC si telefoane mobile.

Despre Revista connect

connect este cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa si singura revista de specialitate care detine un laborator propriu, certificat ISO 9001, care ofera date precise despre toate gadget-urile supuse testarii. In Romania, connect are peste 100.000 de cititori.



http://www.connect.ro

http://www.mtr.ro

http://www.facebook.com/connectromania

connect@mtr.ro

revista connect revista connect 104 connect romania revista IT