Noua generație de aspiratoare Philips eficiente energetic

Noi modele din gama de aspiratoare eficiente energetic de la Philips au fost lansate pe piaţa de electrocasnice din România. Aspiratoarele sunt încadrate în clasa A și B, cu sac și fără sac şi oferă rezultate excelente de curățare, filtrare si igienizare grație combinației dintre cele 3 elemente: motoare extrem de eficiente, tehnologiile AirflowMax și Power Cyclone și noul design al capetelor de aspirare.



Ce înseamnă tehnologia AirflowMAX? Practic, ea ajută menţinerea aceleiaşi puteri de aspirare, datorită faptului că sacul, de tip s-bag, are o desfăşurare uniformă. De asemenea, compartimentul de praf de capacitate mare permite sacului de praf să se deschidă uniform, iar profilul unic cu striații al compartimentului de colectare a prafului maximizează fluxul de aer din jurul sacului de praf. Sacul de praf este realizat dintr-un material de calitate ridicată, datorită căruia nu se înfundă, fluxul de aer este menţinut, puterea ridicată de absorbție este menţinută pe toată durata de viață a sacului.



PowerCyclone este tehnologia ce asigură o separare eficientă a prafului de aer, datorită faptului că  efectuează 3 acțiuni de curățare într-o singură mișcare.



De asemenea, te poţi baza pe faptul că noile motoare vor oferi aceeași eficiență prin reducerea pierderilor de aer, în ciuda faptului că puterea motorului a scazut conform noilor reglementări europene. Astfel, motoarele sunt capabile de viteze de până la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotații pe minut (de două ori mai rapid decât o mașină de Formula 1).



Iată ce aduc nou cele trei aspiratoare:



Aspiratorul fără sac PowerPro Ultimate: FC9921/09 are, pe lângă tehnologia Power Cyclone și caracteristici precum capul de aspirare TriActiveMax, care permite aspirarea impurităților de dimensiuni mai mari, în timp ce periile laterale facilitează aspirarea în apropierea mobilierului și a pereţilor; capul de aspirare TriActive Z pentru podele, care elimină praful și firimiturile extrem de ușor. fiind împinse în canalul de aer, fără a fi răspândite și mai mult prin camera;tehnologia NanoClean, special dezvoltată pentru a preveni obișnuiții nori de praf. În plus, aspiratorul vine şi cu telecomanda ErgoGrip, cu ajutorul căreia poți să pornești sau să oprești aspiratorul de pe mâner.



Filtrul Ultra Clean Air HEPA 13 captează cel puțin 99,95% din praf, asigurând un mediu proaspăt și curat pentru tine și familia ta.



Aspiratorul Philips cu sac Performer Expert: FC8728/09 dispune de tehnologia AirflowMax, care permite aspiratorului să-și mențină puterea de aspirare chiar și pe măsură ce sacul se umple. În plus, mai este dotat cu un cap de aspirare DiamondFlex care se rotește la 180° pentru a ajunge cu ușurință în zonele greu accesibile.



Acest aspirator cu sac vine însoțit  și de un kit de curațare 3 in 1, format dintr-un cap de aspirare pentru suprafețe înalte, care ușurează curățarea zonelor greu accesibile, o perie îngusta 2 în 1, pentru curățarea suprafețelor dificile, prevăzut cu o modalitate extrem de eficientă de a transforma duza simplă în una cu perie, o duză îngustă, utilă pentru aspirarea colțurilor și a unghiurilor dificile din interiorul corpurilor de mobilier şi perie specială pentru spații înguste.



Poţi citi aici mai multe despre noile aspiratoare.