Noua gama de cosmetice bio si creme antirid My Age Lavera

O noua gama de cosmetice bio in magazinul online Seebio.ro.



Este vorba despre brandul german LAVERA, producator cu o traditie de peste 25 de ani in piata de produse cosmetice organice. Acesta ocupa locul nr 1 in piata de cosmetice bio la nivelul Europei. Acum si in Romania. O gama diversificata de produse, la preturi accesibile, in care se remarca gama de creme bio antirid My Age Lavera. O noua gama calitativa de cosmetice , o gama premiata si cu rezultate dovedite in urma testarilor produselor. Din aceasta fac parte:

MY Age Concentrated Lifting Serum care hidrateaza in mod intens pielea. Acest ser concentrat contine ulei bio de Karanja si ceai alb organic. Formula uneste capacitatile valoroase ale acidului hialuronic cu extracte de caise organice si mango pentru a va oferi o senzație de catifelare incredibila, pentru a va oferi un ten mai ferm. Ingrediente active inovative - Cova extract si coenzima Q10 fac ca pielea sa radieze de sanatate si sa fie vizibil mai ferma. 95% din persoanele care au testat acest produs timp de 2 saptamani au afirmat acest lucru.

MY Age Restoring Day Cream, o crema bio de zi antirid care hidrateaza intens pielea extrem de solicitata, formula regeneranta ce lasa pielea ferma si foarte bine ingrijita si ii confera o stralucire radianta.

MY Age Cooling Eye Roll-on, acest produs inovativ marca Lavera, acest revitalizant pentru ochi intinereste pielea si estompeaza ridurile din jurul ochilor; printre ingredientele sale active se numara uleiul de karanja, coenzima Q10, aloe vera organica. Aceste ingrediente nu numai ca protejeaza pielea din jurul ochilor impotriva oboselii si radicalilor liberi dar o si intinereste vizibil in pret de numai cateva saptamani.

MY Age Regenerating Skin Mask, aceasta masca bio pentru ten contine ingrediente active bio antirid si hidratante; este un adevarat tratament natural cu efect de lifting pentru ten. O gama de cosmetice bio pe baza de ingrediente organice pretioase marca Lavera.

Acum si in Romania in magazinul online www.seebio.ro. Cele mai bune preturi la comenzi online.

cosmetice bio cosmetice naturale ulei de argan crema bio