NEI FIRE PROTECTION, membra a Asociatiei pentru Securitatea la Incendiu!



Bucuresti, 16 August 2011 – NEI FIRE PROTECTION devine membra a Asociatiei pentru Securitate la Incendiu.

Marcand o noua etapa in dezvoltarea si consolidarea gamei de servicii specializate in domeniul securitatii la incendiu, NEI FIRE PROTECTION devine membra a Asociatiei pentru Securitate la Incendiu.

Asociatie profesionala, deschisa tuturor celor care activeaza in domeniu, Asociatia pentru Securitate la Incendiu este membra a ECEUFIRE (East Central Europe Fire Protection Corporation) din care fac parte Cehia, Slovenia, Ungaria, Ucraina si Romania.

Alaturi de ceilalti membrii ai asociatiei, NEI FIRE PROTECTION isi propune sa participle in mod active la dezvoltarea domeniului privind securitatea la incendiu si sa evolueze continuu in imbunatatirea serviciilor de prevenire si stingere a incendiilor.

NEI FIRE PROTECTION este parte a grupului de firme aflate sub umbrela NEI Holding. Activitatea Nei Fire Protection este complexa si se desfasoara in conformitate cu legislatia specifica in vigoare:

·       Activitati de lupta impotriva incendiilor si de prevenire a acestora;

·       Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea;

·       Activitati de testari și analize tehnice;

·       Alte activitati cu mijloace specifice din dotare.

Nei Fire Protection asigura serviciu permanent cu pompieri atestati profesional si instruiti in acest sens. Ca atributiuni principale: prevenirea si stingerea incendiilor, activitati de salvare a vietii in caz de incendiu, eliberarea cailor de evacuare, acordarea primului ajutor si, dupa caz, alarmarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Monitorizarea se desfasoara in permanenta și cuprinde supravegherea respectarii normelor P.S.I. in incinte sau spatii deschise. Se actionează la nivel profesionist pentru eliminarea oricaror posibile surse de incendiu, prin luarea masurilor specifice.

Se asigura interventia cu mijloacele din dotare, acționand promt la stingerea inceputurilor de incendii. Serviciile sunt  valabile si pentru parcuri industriale, supermarketuri, zone aglomerate, orase cu circuit inchis, etc.

Printre colaborarile de succes, in decursul carora divizia a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa indeplineasca obiectivele vizate se afla Carrefour Romania, Novensys Corporation, Cez Romania si multi altii.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neiholding.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

 

 

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99

nei holding nei fire protection servicii pompieri prevenire incendii securitate la incendiu