Încălțămintea masculină a verii 2014 te așteaptă la WalkIn

Fii impecabil până în vârful pantofilor, vara asta se poartă rafinamentul. Indiferent că mergi la o întâlnire de afaceri sau la o serată, ai nevoie de o pereche de pantofi fără cusur. Vino la WalkIn! Găsești modele atent lucrate din cele mai bune materiale. Dacă ești o persoană ocupată, poți face cumpărături telefonice sau online, iar noi îți livrăm produsele oriunde în țară.

WalkIn, magazinul tău de încălțăminte, a lansat Colecția de Vară 2014 pentru bărbați. În unitățile noastre găsești toate modelele sezonului, la o calitate superioară și la prețuri excelente.

“Colecția acestui sezon se adresează în special bărbaților stilați, care apreciază un costum desăvârșit și știu să îl completeze cu o pereche de pantofi ireproșabili. Avem o varietate de pantofi eleganti, potriviți mai ales ținutelor business și de gală. Colecția este completată de pantofii de zi, pentru ținutele casual, sport și de plajă”, declară Victor Grosu, administrator Walkin.

Orice bărbat trebuie să aibă cel puțin o pereche de pantofi eleganți. Cea mai bună opțiune este întotdeauna un pantof clasic și de calitate aspecte care îi asigură o viață lungă în garderoba destinată evenimentelor cu etichetă. Pentru momente relaxate alege o pereche de pantofi casual, cum sunt aceștia, sau o pereche de mocasini; oferta o gasesti aici.

Destinațiile de vacanță te așteaptă, alege încălțămintea potrivită! O pereche de espadrille, sau de pantofi sport, reprezintă alegerea ideală pentru bărbații dinamici, care sunt activi chiar și în vacanță, în timp ce sandalele sau șlapii sunt alegerea naturală pentru cei care vor să petreacă un concediu relaxat la malul mării.

Modelele din Colecția de Vară 2014 se găsesc deja la raft în unitățile WalkIn, dar și în magazinul online www.walkin-incaltaminte.ro. Trebuie să știi că acum facem livrări în întreaga țară, iar transportul este gratuit la comenzile mai mari de 100 de lei. Dacă ai nelămuriri, îți sar în ajutor asistenții noștri din Call Center, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 09:00 și 18:00.