Motive pentru care sa cumperi o tigara electronica

Vrei sa scapi de toate efectele negative asupra sanatatii pe care le produce fumul tigarii obisnuite? O tigara electronica iti poate fi cel mai bun aliat in lupta cu viciul!

Acest dispozitiv de care s-au ajutat milioane de persoane care au reusit sa renunte complet la fumat nu are o istorie bogata, fiind aparut doar de cativa ani. E-tigarile au aparut ca o alternativa a fumatului obisnuit, vapingul fiind considerat mai putin nesanatos decat tutunul. Bineinteles ca totul depinde de persoana care foloseste e-tigara si de alegerile facute de aceasta persoana.

Incearca sa-ti stabilesti cateva obiective principale inainte de a cumpara un astfel de dispozitiv. Ce iti doresti cu adevarat, sa renunti complet la fumat sau doar sa-ti alimentezi viciul fara sa-ti afectezi sanatatea atat de mult? In functie de raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa-ti alegi e-tigara, dar si acele lichide pentru tigari electronice cu care alimentezi dispozitivul.

E-tigarile au reprezentat un subiect controversat atat in randul fumatorilor, cat si in randul medicilor. Desi s-au spus multe lucruri rele despre aceste produse, majoritatea s-au adeverit a fi doar mituri, usor de demontat prin informatii clare.

Daca va aflati in postura de incepator in lumea vapingului nu trebuie sa va fiti retinuti in a adresa intrebari. Atunci cand accesati pentru prima data un magazin online tigari electronice cautati sectiunea de blog sau recenziile lasate de clientii anteriori. De aici va puteti forma o idee clara asupra brandului, dar si asupra produselor comercializate si promovate.

Tigara obisnuita poate aduce o multime de neplaceri in viata celor dependenti de nicotina, de aceea a fost nevoie de un produs care sa serveasca drept alternativa mai sanatoasa. Tigara electronica si-a luat in serios acest rol si a reusit sa ajute milioane de fosti fumatori sa renunte la acest viciu.

Iata cateva motive pentru care trebuie sa alegi o tigara electronica in ciuda tigarilor obisnuite:

  • este mult mai ieftina;
  • iti ofera diversitate de arome;
  • te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute;
  • poti renunta complet la fumat cu ajutorul e-tigarii;
  • cei din jurul tau nu sunt afectati de aburii eliberati de dispozitiv;
  • poate fi folosita chiar si in spatiile inchise;

Cat de sigure sunt tigarile electronice?

O e-tigara de calitate trebuie sa fie achizitionata dintr-un magazin online tigari electronice care a format doar pareri pozitive in randul clientilor. Un nume important din aceasta industrie nu-si poate permite sa-si dezamageasca clientela prin promovarea unor produse a caror calitate lasa de dorit.

Cand vine vorba de siguranta tigarilor electronice, studiile au aratat ca sunt cu pana la 95% mai putin periculoase decat tigarile obisnuite. Acest lucru nu inseamna ca putem abuza de aceste produse, ci trebuie folosite cu moderare si trebuie sa alegem cu atentie acele lichide pentru tigari electronice pe care le comandam. Cele care nu contin nicotina sunt cele mai recomandate, dar si cele care ne pot ajuta sa scapam complet de aceasta obisnuinta sau viciu.

Parerile despre e-tigari au fost intotdeauna impartite, cert este ca trebuie sa ne informam doar din surse sigure si sa alegem produsele de calitate, chiar daca pot avea un pret mai ridicat.