Mituri despre videochat - 6 zvonuri total nefondate

Domeniul videochatului creeaza multe controverse in societate. Chiar daca beneficiile videochat-ului sunt multe, la fel de multe sunt si „rautatile” bazate pe mituri, datorate promovarii intense a unor aspecte false sau gresit intelese. 


Iti prezentam o lista cu cele mai intalnite 6 mituri din domeniu iar pentru a le spulbera iti oferim argumente si iti impartasim din experienta noastra. 


1. Videochatul este un domeniu ilegal: Cel mai intalnit mit din domeniu

Acesta este lucrul pe care il auzi cel mai des despre videochat. Este un mit, insa are o oarecare  parte de adevar, deoarece exista foarte multe studiouri care inca functioneaza ilegal, neplatind taxele sau intarziind cu plata si profitand de modele. 

Insa, trebuie sa stii ca videochatul, ca activitate, este absolut legal - stipulat in lege (Legea 196/2003, completata de Legea 496/2004). 

Astfel, daca alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat profesionist, asa cum este Ritzy Studio, fii sigura ca activitatea ta este absolut legala, iar tu nu te expui la niciun risc cu privire la plata taxelor, primirea banilor si respectarea drepturilor tale de angajat. 


2. Videochatul reprezinta o posibilitate de a face bani rapid

Acesta este si el un mit destul de des intalnit. In videochat se castiga sume mari de bani, asta este adevarat, dar nimeni nu iti va spune ca acesti bani se fac peste noapte. Sau daca cineva iti va spune asa ceva, sa stii ca esti mintita. 

Da, in videochat poti ajunge sa castigi o suma impresionanta de bani, mai rapid ca in alte domenii de activitate, dar pentru a avea succes si pentru a-ti crea o cariera pe termen lung (care sa-ti aduca si beneficii pe masura), ai nevoie de timp. Nu te astepta ca in primele 2 - 3 luni de la angajare sa castigi deja o mica avere.  

Ca in orice domeniu, de altfel, ai nevoie de disciplina, de implicare si de respectarea unui program. Daca te implici in acest domeniu si incepi aceasta activitate ca un angajament pe termen lung, beneficiile nu vor intarzia sa apara.


3. Videochatul inseamna prostitutie: NIMIC MAI FALS! 

Videochatul este interpretat de multi ca fiind o forma de prostitutie. NIMIC MAI FALS! Imagineaza-ti ca poti fi model videochat chiar si fara a te dezbraca in fata camerei. Videochatul non-adult promoveaza strict socializarea, comunicarea cu userii, fara a te dezbraca in fata camerei. 

In plus, videochatul presupune prezenta in fata unei camere web, fara atingeri, fara vreun contact fizic. Activitatea unui model presupune prestarea unui show (erotic sau nu - poate fi si artistic, in functie de categoria de videochat in care activezi) in fata unei camere web, fara niciun contact fizic cu userul sau cu alte persoane. 


Este oare videochatul singurul domeniu in care o persoana se foloseste de aspectul fizic si/sau de abilitatile de comunicare pentru a castiga bani?


Experienta Ritzy Studio: In camerele studioului nostru lucreaza DOAR FETE, iar in timpul programului vei fi INTOTDEAUNA SINGURA in camera. Bineinteles, daca ai nevoie de suport tehnic sau de interventia unui trainer, acestea sunt asigurate - insa numai la decizia ta. Tu vei fi stapana pe spatiul tau.  


4. Modelele videochat nu au viata sociala 

Gandeste-te ca activitatea de videochat in sine presupune sa socializezi cu cat mai multa lume. Vei cunoaste foarte multe persoane, vei afla lucruri despre ele, despre locurile in care traiesc si despre obiceiurile lor. Videochatul inseamna libertatea de a comunica cu oricine.

 In plus, banii pe care ii vei castiga din aceasta activitate iti vor permite un stil de viata excentric, cu excursii si cu momente unice pe care le vei putea experimenta. Poti calatori in toata lumea, iti poti permite iesiri in cele mai cunoscute localuri si poti trai cu adevarat un stil de viata foarte activ. 

Asadar, faptul ca modelele de videochat nu au viata sociala este unul dintre cele mai mari mituri - pe care ti-l vei spulbera singura, din propria experienta. 


5. Pentru a lucra in videochat trebuie sa arati perfect 

Este unul dintre cele mai intalnite mituri. Silueta este cu adevarat importanta, insa nu este nicidecum o bariera intre tine si cariera ta in videochat. Este necesar, cu adevarat sa te ingrijesti, sa fii prezentabila si sa ai un limbaj al corpului care sa iti puna in valoare formele. Insa nu trebuie sa fii 90-60-90 pentru a putea lucra in domeniu. 

Fizicul poate fi compensat foarte usor de un caracter dezinvolt si de aptitudini native de comunicare. Iar cu cat esti mai senzuala si te poti apropia mai mult de vizitatori, cu atat vei observa ca fizicul conteaza mai putin.


6. Imaginea ta va avea de suferit 

Multe fete se tem ca pozele si filmarile cu ele vor ajunge online si ca reputatia lor va avea de suferit. Noi te putem asigura de confidentialitatea totala a acestor materiale si iti putem confirma ca imaginea ta ca model de videochat nu reprezinta un lucru de care sa iti fie rusine - daca alegi sa lucrezi la un studio in care aceasta activitate chiar este respectata, iar modelele sunt tratate conform standardelor. Mai mult, protejam datele tale personale conform normelor GDPR, ceea ce iti ofera siguranta ca datele tale sunt procesate si cunoscute de catre un numar limitat de persoane. Vei intelege cu adevarat acest lucru cand vei veni sa avem o discutie si sa-ti prezentam studioul.


Acestea sunt 6 dintre cele mai des intalnite mituri in domeniul videochatului. Noi am incercat sa le spulberam oferindu-ti argumentele necesare. 


Avem o propunere pentru tine! 

Stim ca cel mai plauzibil mod de a testa un lucru este experienta personala indiferent cat de multe pareri despre videochat vei auzi sau citi. 

Daca esti interesata de acest domeniu, daca iti doresti sa lucrezi ca model videochat si simti ca aceste mituri reprezinta inca o bariera pentru tine, te invitam sa ne contactezi. Promitem sa avem o discutie transparenta astfel incat sa intelegi toate aspectele acestui job.


Ne poti contacta prin apel sau WhatsApp la numarul 0749 374 899 sau putem discuta pe chat-ul online disponibil la www.ritzy.ro. 

intrebari despre videochat

intrebari despre videochat

videochat mituri pareri