Manicos sustine utilizarea cosmeticelor naturale!

 

Cunoscut producator de cosmetice si suplimente alimentare derivate din natura, Manicos va incurajeaza sa folositi astfel de produse in locul produselor comune din comert. Poate parea facil sa gasesti pe rafturile din magazine orice tip de produs cosmetic, insa ce este la indemana nu inseamna ca este si eficient.

Manicos creeaza produsele din extracte naturale si astfel se bazeaza pe puterea naturii vindecatoare. Oricare produs vine la pachet cu instructiuni despre dozaj si utilizare, astfel incat publicul sa nu intampine dificultati. Exista si cateva contraindicatii, insa acestea au la baza grija pentru cei care pot dezvolta reactii alergice fata de un ingredient anume.

Avantajul de a face achizitii direct de la producator

Un producator de cosmetice precum este Manicos va pune la dispozitie, gama sa de produse inspirate din natura. Un prim avantaj este cel financiar, de a putea achizitiona de la sursa sigura si din stoc imediat disponibil produse cosmetice ce au un pret corect. Sunt astfel excluse taxele de intermediari.

De asemenea, cei interesati sa descopere produse de calitate, ce au poate cea mai mare concentratie de extracte naturale si vegetale, regasesc in Manicos un aliat pe masura. Prin gama sa  Verre de nature 98% Natural” si Verre de nature 98% Vegetal” Manicos subliniaza cat de mult pune accent pe ingredientele naturale. Pana la urma din natura extragem tot ce inseamna vindecare, inspiratie, putere, hrana si desigur ca tot aici descoperim si secrete pentru frumusete, pentru a ne mentine in forma, pentru a conserva tineretea, dar si starea de bine.

Gama vasta de produse

Manicos si-a pus semnatura pe o gama diversa de produse, de la cele de larg consum, sapun, geluri de dus sau deodorante, pana la suplimente alimentare, sucuri naturale sau extracte uleioase, presate la rece. Toate acestea sunt imediat disponibile, stocul este actualizat in mod constant, astfel ca cei interesati au mereu la indemana produsele dorite.

Mai mult decat atat, tot aici pot fi gasite si produse ce pot fi oferite si copiilor mai mari de 3 ani, in dozaj corespunzator. Inlocuiti sucul nesanatos cu varianta celui cu extracte naturale, afine sau catina spre exemplu.

Portia de natura este in produsele de la Manicos!

Contact:

0751.059.459

Manicos.ro