Manicos propune pentru ingrijirea parului sampoanele fara sulfati

 

 

 

Intoarcerea la natura nu a fost vreodata un dezavantaj pentru noi. Iata ca si atunci cand vine vorba de ingrijirea parului natura ne ofera solutii. Samponul, cel pe care il folosim cu o frecventa destul de mare, poate fi ales din randul celor cu extracte naturale. Manicos dispune in gama sa de astfel de optiuni, samponul fara sulfati fiind un bun exemplu aici.

 

Sampon fara sulfati, dar cu ingrediente atent alese

 

Putini stiu ca un sampon fara sulfati nu inseamna un compromis in ceea ce priveste ingrijirea parului. Nu aveti ceva de pierdut. Sulfatii sunt in principal responsabili cu textura si consistenta samponului, ajuta la crearea unei spume abundente, dar care totusi spala si degreseaza excesiv. Un sampon fara sulfati nu insemna totusi un sampon ineficient. Exista alternative la sampoanele cu detergenti.

 

Manicos a dezvoltat o reteta proprie de sampoane, fara sulfati, produse benefice mai ales pentru cei cu pielea scalpului sensibila. Sulfatii pot fi daunatori, usuca scalpul si parul, fragilizeaza, per total au actiune prea agresiva.

 

Pentru astfel de nevoi Manicos a creat doua tipuri de sampoane, cele care exclud sulfatii si includ in schimb sapun moale, natural, pe baza de potasiu si Sapunarita, precum si cele pe baza de tenside blande obtinute din resurse naturale regenerabile.

 

Comenzi online

 

Manicos este propriul producator si isi comercializeaza produsele la preturi convenabile publicului larg. Pentru cei care au inteles ca de la natura poate sa vina raspunsul potrivit in ceea ce priveste ingrijirea corporala, a pielii de asemenea, pentru cei care isi doresc alternative pentru produsele pline de chimicale si ingrediente sintetice si derivate, Manicos este alegerea sanatoasa.

 

Gama lor de produse include ingrediente naturale si vegetale in cea mai mare parte. Veti descoperi in pagina oficiala toate cele disponibile pentru comanda livrata imediat. De la deodorante fara aluminiu si pana la extracte uleioase, creme si suplimente, Manicos poate fi cu adevarat o portie de la natura.

 

 

Contact: 0314337044.