Manicos, producator autohton de cosmetice si suplimente naturale

 

Manicos, cu pagina de prezentare manicos.ro, pune la dispozitia publicului interesat o gama vasta de produse naturale, dintre care cosmetice si suplimente. Toate acestea au un continut ridicat extracte naturale sau vegetale si sunt produse proprii. Cu disponibilitate pentru publicul larg, aceste tipuri de produse se disting prin calitatea superioara si controlul materiei prime utilizate.

Produse de top pentru ingrijirea personala

Sapunul utilizat zilnic, cremele pentru hidratare, orice produs utilizat pentru ten, corp, par are un rol esential in ceea ce priveste impactul ritualului de ingrijire. Ceea ce credem ca ajuta pe moment, are rol si pe termen lung in conservarea frumusetii naturale. Pentru ca sub o forma sau alta consumam atat de multe produse chimice, avem nevoie de o solutie de la natura. Iar Manicos vine cu o astfel de solutie.

Produsele de marca Manicos se disting mai ales prin selectia de plante, prin originea materiei prime. Aceasta ofera, in fapt, seva din natura pentru ca pielea, tenul, parul sa arate mai bine.

Mai mult decat atat, in ceea ce priveste gama de suplimente, Manicos a creat produse cu un continut echilibrat, aromat, produse bogate in nutrienti, in vitamine si minerale, dar fara adaos de zahar sau conservanti. Vorbim despre siropuri naturale ce pot fi diluate cu apa si care devin sucul perfect, hranitor pentru cei mari si cei mici, despre siropurile ce pot trata diverse afectiuni sau despre uleiurile certificate ecologic. Acestea sunt obtinute prin presare la rece si isi mentin astfel tot continutul de nutrienti.

Ingrijire prin puterea naturii

Manicos atrage de partea sa puterea naturii. Ca drept dovada, cele doua linii de produse proprii sunt Verre de nature 98% Natural” si "Verre de nature 98% Vegetal”. Acestea sunt disponibile din stoc, imediat, exclusiv online. Peste 130 de tipuri de produse sunt aici sa demonstreze publicului larg ca in orice ritual de beauty si ingrijire, atat pentru barbati, cat si pentru femei, pot exista produsele naturale.

Regasim aici de la geluri de dus pentru barbati la sapunuri cu argan, creme naturale, balsam de buze, chiar si deodorante fara aluminiu. Intreaga colectie de produse poate fi descoperita in cadrul paginii oficiale, manicos.ro.

Contact:

0751 059 459