Maminet anunta noi produse in colectia de carucioare pentru copii

Colectia de carucioare pentru copii de la Maminet.ro este innoita cu noi modele selectate pentru a raspunde cererii tot mai avizate a clientilor si pentru a oferi parintilor beneficiile celor mai noi tehnologii.



Tot mai usoare, tot mai simplu de utilizat si tot mai sofisticate, carucioarele moderne vin sa ofere un sprijin real parintilor pentru o utilizare cat mai simpla si in acelasi timp un confort cat mai mare al bebelusului.



Daca vizitezi sectiunea de carucioare pentru copii de pe maminet.ro, vei remarca numeroase functionalitati chiar si la cele mai simple modele. De exemplu, caruciorul Belleti, ce poate fi achizitionat la doar 226 de lei, ofera posibilitatea reglarii spatarului, centura de siguranta, sisteme de franare eficiente si usor de folosit, sistem de pliere, parasolar si spatii generoase de depozitare.



La extrema cealalta, in oferta Maminet si-a facut aparitia un carucior desprins parca din filmele SF pentru care tehnologia moderna a avut un cuvant important de spus. Caruciorul Origami este dotat cu un ecran LCD pe care parintele poate sa vizualizeze distanta parcursa sau viteza medie, temperatura si timpul de plimbare. Caruciorul este dotat cu lumini de atentionare care se aprind singure la lasarea serii pentru a evita astfel accidentele cauzate de o vizibilitate scazuta. Foarte utile, daca ne gandim la numarul de biciclisti care circula cu viteze destul de mari prin parcuri sau pe troturare, acelasi loc de deplasare si al parintilor cu copii. Minunile tehnologice nu se opresc insa aici. Caruciorul este dotat cu incarcator pentru telefonul mobil, iar toata energia este inmagazinata in mers prin sistemul cu care sunt dotate rotile din spate. Nu este, astfel, nevoie sa iti aduci aminte sa schimbi ceva baterii sau sa incarci la prize caruciorul. Mai mult, acesta se pliaza si se desface prin simpla apasare a unui buton, un lucru extrem de util pentru o mamica ce trebuie sa aiba in acelasi timp grija de copil, de plasele pline de jucarii, de scutece si de biberoane.



Un obiect atat de important pentru cresterea unui copil, caruciorul, este si pentru magazinul Maminet un produs de maxim interes, echipa Maminet.ro cautand mereu noi modele lansate de cei mai importanti producatori din lume. Doritorii pot alege de pe maminet.ro un carucior potrivit din gama larga de modele pentru un  singur copil, pentru gemeni sau chiar pentru tripleti.



Alegeti si comandati de pe Maminet.ro carucioare dar si alte produse din oferta extrem de bogata de produse destinate parintilor si copiilor.





Powered by SEO monitor