Luxury Studio anunta castigarea premiului Best Studio of the Year 2018

Prestigiosul studio de videochat Luxury isi anunta publicul de obtinerea premiului ravnit in industria de profil. Acesta poarta titulatura de Best Studio of the Year si a fost obtinut in cadrul evenimentului Bucharest Summit. Pentru cunoscatori, acesta este evenimentul mult asteptat ce rasplateste pe cei mai buni din domeniu, cu premii bine alese, pe categorii.

Ca o completare a acestui castig insemnat, Luxury Studio isi mentine pozitia de top pe nisa sa de activitate. Nu este singurul premiu castigat, ci o continuitate si din acest punct de vedere. Celebrul eveniment a fost si in trecut generos cu premii catre studioul Luxury. Editia 2018 a plasat acest studio in fruntea unui clasament, fapt ce nu poate decat sa incante, sa emotioneze si sa certifice echipa bine pregatita si eforturile sustinute ale acesteia.

Studioul Luxury

Dupa cum se mentioneaza si in cadrul paginii oficiale, luxurystudio.ro, acest studio a adunat peste un deceniu de activitate si totodata experienta. Aceasta constituie o baza solida pentru ceea ce astazi reprezinta acest studio. Cu interes de a evolua si a de aduce acest domeniu la rang de loc de munca stabil, ce prezinta avantaje greu de indeplinit de alte tipologii, Luxury Studio a mizat pe munca constanta si pe  investitii pe masura.

In cele 27 de camere ale studioului, toate dotate corespunzator din punct de vedere tehnic si estetic, luxoase, primitoare si intime, lucreaza modelele. Bine instruite inca de la angajare, cunoscand sprijinul unor traineri cu experienta si certificati internationali de catre cele mai prestigioase site-uri din domeniu, modelele din echipa Luxury Studio au parte de sansa de a evolua si de a capata experienta in domeniu, ceea ce le va ajuta sa performeze si sa castige mai mult.

De asemenea, nivelul la care a ajuns Luxury Studio este demonstrat si prin departamentele si managementul studioului. Exista sectiuni de resurse umane, marketing, departament juridic, tehnic si de contabilitate, profesionisti ce intregesc echipa. Altfel spus, modelele au parte de sustinere si de profesionisti ce le ajuta in privinta oricarui aspect legat de remuneratii, partea tehnica sau cea de prezentare, a modului de lucru.

Avantaje oferite de Luxury Studio

Pentru ca au demonstrat deja ca tin la standarde inalte in acest domeniu, ba chiar ei insisi le seteaza, Luxury Studio ofera pachete de angajare cu o multitudine de avantaje. De mentionat ca partea de experienta nu este relavanta, nu se tine cont daca modelul are sau nu o experienta similara la activ.

Acest studio mentioneaza ca poate oferi garantii, un cadru legal de activitate si toate drepturile respectate, precum in cazul oricarei angajari. Veniturile sunt nu doar promisiuni, ci realitati. La acestea se adauga potentialul in sine al locului de munca, ce prin perseverenta poate oferi castiguri tot mai mari. Discretia este de asemenea parte din aceasta poveste, precum si oferirea unui grad ridicat de confidentialitate, intrucat modelele activeaza pe platforme internationale.

Spus pe scurt, Luxury Studio ofera conditii avantajoase si motive financiare bine intemeiate ce fac ca alegerea acestui studio sa fie o decizie de dorit. Pentru cele interesate, pagina oficiala dispune de detalii si informari.

luxury studio Best Studio of the Year premiu videochat