Little Prints - alaturi de bebelusi pana la primii lor pasi

Cand un bebelus senaste, parintii intra intr-o aventura coplesitoare, de emotii, noi trairi, noisentimente, presarat cu stres, dar si fericire. Isi doresc ca acest pui de omce l-au creat impreuna sa fie, in primul rand, sanatos si sa se dezvolte cat maiarmonios. 

In al doilea rand,isi doresc sa-i ofere tot ce ei poate n-au avut, sa nu cumva sa duca lipsa deceva. Insa, cand vine vorba de alegerea lucrurilor pentru bebelusi, parintiistiu ca nu pot cumpara orice. Au nevoie de calitate si siguranta, de aceeaLittle Prints este unul dintre magazinele favorite ale parintilor.

Little Prints - o lume a accesoriilor pentru bebelusi

Bebelusii suntfiinte fragile. Dureaza ceva timp pana imunitatea lor este dezvoltata, motivpentru care parintii au extra grija in primii sai ani de viata. Au grija ce felde produse intra in contact cu cel mic pentru a nu prezenta vreun pericol. Dindragoste pentru bebelusi, cei de la Little Prints asteapta parintii cu omultime de produse confectionate din materiale safe, cum ar fi siliconulalimentar si latexul natural. Fara BPA, ftalati sau alte substante toxice.

Little Printseste primul care a adus pe piata noastra celebrele suzete Bibs. Se regasesc incadrul magazinului online 4 categorii si anume Supreme, Couture, Color si DeLux. Iar, pe langa acestea, de curand s-au alaturat si suzetele Frigg. Suzetelesunt atat de apreciate, fiindca tetina imita forma sanului mamei, iar ele suntmai usor acceptate de bebelusi. Aceste accesorii sprijina dezvoltarea corecta amaxilarului bebelusului, iar pielea din jurul guritei bebelusului esteprotejata de iritatii. Vin intr-o varietate de culori si forme dragalase, decisigur vei gasi cate una potrivita pentru outfiturile in care il imbraci.

Fiindca tot a venitsezonul rece, Little Prints te asteapta cu accesoriile potrivite in aceastaperioada. Paturici, turbane, banderole, body-uri, pijamale, caciulite, bonete,dresuri si sosete, toate le vei regasi in catalogul lor. Toate sunt delicate cupielea bebelusului, iar design-urile lor sunt moderne, o incantare pentruparintii ce iubesc moda.

Descopera aicichiar si produse pentru perioada diversificarii si jucarii de dentitie. Fiindconfectionate din silicon sunt usor de curatat si sunt sigure pentru bebelus.Vesela dispune de ventuze ce se prind de suprafete plane, ceea ce face perioadade diversificare mai curata, fiindca nu exista sanse sa fie rasturnata sauaruncata.

Acceseazawww.littleprints.ro pentru a vizualiza intreaga gama de produse.

Contact:

hello@littleprints.ro