Little Prints - accesorii inedite, haine si multe altele, pentru bebelusul tau

 

Little Prints este locul unde parintii gasesc produse premium pentru bebelusi, oferindu-le un grad inalt de liniste interioara. Mamele sunt constant preocupate de ceea ce ofera de mancare bebelusilor, dar si de calitatea obiectelor vestimentare, a accesoriilor si jucariilor si implicit siguranta lor. In primele luni de viata ale bebelusului este crucial ca parintii sa fie cat mai atenti, pentru ca cel mic sa se dezvolte armonios. De aceea, Little Prints intelege cat de mult conteaza calitatea, avand in catalogul sau produse fara compusi toxici, realizate din materiale naturale.

 

Tu ai auzit de Bibs?

 

Brandul Bibs a devenit celebru si in Romania, fiind extrem de cautat de mamici. Chiar si influencerite au in arsenalul lor parintesc faimoasele suzete Bibs. Little Prints au fost primul care a adus pe piata noastra aceste suzete. Sunt confectionate din materiale precum latexul natural si siliconul, iar designurile lor inovative se adapteaza perfect in jurul gurii bebelusului, fara a o irita. Dispun chiar si de orificii de ventilatie, pentru a putea permite aerului sa circule. Le regasesti pe site-ul oficial littleprints.ro in 4 categorii diferite si anume Bibs Color, Supreme, Couture si De Lux.

 

Tot aici parintii mai gasesc articole sub brandul propriu Little Prints, dar si alte nume cunoscute precum Mushie, Konges Slojd si Finn + Emma.

 

Accesorii deosebite pentru vara aceasta

 

Cand e micut parintii fac cat mai multe fotografii, pentru ca stiu ca aceasta perioada este trecatoare. Si fiindca tot vine vara, de ce sa nu aduci un plus stilistic in pozele cu bebelusul tau? Cu siguranta si tie iti place sa fii in pas cu moda, deci nici cel mic nu trebuie sa fie mai prejos. Pentru mini fashioniste, Little Prints aduce ochelari de soare simpatici in forma de flori, in diferite nuante incantatoare. Pentru micutii la fel de trendy ca fetitele, ochelari mai retro, in culori la fel de frumoase.

 

Bentitele si clamele, turbane sau banderole, photocard-uri cu mesaje haioase pentru poze cat mai reusite, toate se regasesc la Little Prints. Poate iti doresti imbracaminte in tendinte pentru bebelusul tau, realizate din bumbac organic sau poate o salteluta portabila, extrem de practica si frumoasa.

 

Incepe diversificarea si stii ca in bucatarie o sa fie un fiasco, pe jos, pe haine, pe pereti, pe tine? Little Prints te ajuta sa mentii cat de cat lucrurile sub control cu farfurii, boluri, tacamuri, suporturi de masa si bavete din silicon.

 

Toate acestea si multe altele le poti descoperi accesand littleprints.ro

 

Contact: 0725766847

 

hello@littleprints.ro