Laptopul tau, pasiunea noastra - Laptop Garage

Pentru orice problema legata de laptopul dumneavoastra, apelati cu incredere la Laptop Garage, magazin online si service. 

Laptop Garage pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse atat compatibile cat si originale, importate direct de la mari producatori precum HP, Dell, Toshiba, Lenovo, Acer, Asus, iar pentru fiecare produs oferim garantie de minimum 12 luni. 

Intotdeauna preocupati de necesitatile clientilor nostri, va garantam calitatea serviciilor si produselor pe care vi le punem la dispozitie, precum si rapiditatea rezolvarii oricarei probleme. Eficienta echipei Laptop Garage este dovedita si de faptul ca livram fiecare comanda in maximum 24 de ore, gratuit in toata tara, gratuitatea transportului fiind o premiera in acest domeniu. In plus, politica de retur si de refounding este foarte bine pusa la punct, respectand termenii legali. 

Laptop Garage este un magazin online, insa beneficiaza si de un showroom in Bucuresti situat in zona Piata Muncii. Atat in spatiul online, cat si in cel offline, prioritatea este acordata cerintei clientilor nostri, duratei de viata a produselor pe care le comercializam si garantiei calitatii pentru componente si accesorii laptop. 

Pe rafturile noastre veti gasi doar laptopuri, tablete si componente noi, sigilate. Pentru o diversitate cat mai mare a gamei de produse disponibile, colaboram cu producatori renumiti precum HP, Acer, Asus, Dell, Sony, Lenovo si Toshiba si, mai nou, promovam propriul brand de tablete. 

Intre variatele componente laptop veti gasi accesorii laptop, accesorii tableta, genti laptop, tastaturi laptop, baterii laptop, incarcatoare laptop, incarcatoare tableta, pentru orice model si orice brand. 

Ne mandrim cu reusitele noastre care promit sa fie mai mari cu fiecare an. Pana la momentul actual, trebuie mentionat faptul ca suntem singurul magazin din acest domeniu care s-a inscris la GPeC, Gala Premiilor e-Commerce, unde am si obtinut Certificatul TRUST. Nu mai putin important este faptul ca, fata de competitie, nu avem nicio plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. 

Relatia cu partenerii si cu clientii nostri este foarte importanta si facem tot ce ne sta in putinta pentru colaborari de durata si pentru castigarea increderii dumneavoastra! 

Despre Laptop Garage 

Laptop Garage este un magazin online de unde se pot achizitiona atat laptopuri, tablete si alte astfel de aparate cat si piese de schimb sau accesorii pentru laptopuri. Companie infiintata acum un an, Laptop Garage a reusit sa se ridice si sa isi creeze parteneriate de incredere si un portofoliu vast. Pe langa vanzarea de dispozitive, componente si accesorii online si in showroom-ul din Bucuresti, compania pune la dispozitia clientilor sai si un service pentru laptopuri.