Laptopgarage stie ca orice laptop merita o a doua sansa

Daca se strica, nu trebuie sa il arunci, pentru ca aproape orice laptop isi poate gasi piesele de schimb pe laptopgarage.ro. Gasesti totul, de la un cooler extern, tastatura sau display si pana la procesor sau un nou HDD de laptop. Indiferent de marca sau model, poti cauta pe site sau daca nu este disponibil ceea ce ai nevoie, poti cere ajutorul unui consultant prin live chat. Poti comunica si direct prin telefon sau cu ajutorul formularului de contact rapid pus la dispozitie de Laptop Garage.

Laptopgarage ofera o a doua sansa laptopurilor prin o gama larga de piese de schimb, iar pentru cei ce nu au beneficiat de reducerile din promotia Black Friday din 22 Noiembrie site-ul le ofera o a doua sansa cu o noua promotie Black Friday ce vine cu oferte extrem de interesante.

Mai mult, compania anunta si o tombola in care vor fi inscrisi automat toti clienti ce au achizitionat sau achizitioneaza din Garaj in perioada de promotie Black Friday , baterii, incarcatoare, accesorii sau orice componenta in promotiile Black Friday. Premiul este o tableta Serioux, ideala pentru jocuri, navigare pe internet sau ca ebook reader atunci cand nu mai doresti sa deschizi sau sa cari cu tine laptopul.

Reprezentantii Laptopgarage se asteapta la un numar mare de vizitatori si clienti. De altfel, doar in cursul zilei de 22 Noiembrie, numarul vanzarilor l-a depasit pe cel realizat intr-un week-end intreg de Black Friday din 2012. Mai mult, chiar daca numarul vizitatorilor a fost foarte mare, nu au fost inregistrate caderi ale portalului sau alte probleme tehnice, iar acest lucru va ramane cu siguranta neschimbat si pentru urmatoarea etapa a promotiei.

Laptopgarage este o prezenta relativ recenta pe piata online, dar singura din aceasta nisa cu certificat Trust si parteneri oficiali business HP si Dell . In acelasi timp, este singurul magazin online de accesorii si componente pentru laptop care a organizat promotii BlackFriday atat in 2012 cat si in 2013. Vorbind de premiere, Laptop Garage a fost si primul magazin online care a venit pe piata cu conceptul de transport gratuit al produselor comandate.

Oricine poate comanda cu incredere componentele sau accesoriile de care are nevoie, iar daca produsul nu este corect ales, clientii beneficiaza de o politica de retur foarte bine pus ala punct.

Rezerva-ti asadar timp si ofera-i laptopului tau o a doua sansa pentru componente noi, iar tie oportunitatea de a economisi prin discounturi de pana la 50%.

Powered by SEOmonitor