Lansare proiect ZIUA COMUNITĂȚII

Lansare proiect  ZIUA COMUNITĂȚII 2018-2019

 

Ai o abilitate? Dăruiește-o! Vino în orice zi de vineri a anului școlar 2018-2019 la Școala CONIL și dăruiește puțin din prețiosul tău timp copiilor cu dizabilități!

ZIUA COMUNITĂȚII, proiect ce are ca scop principal crearea unei punți de legătură între comunitate și copiii cu dizabilități școlarizați în cadrul Grădiniței și Școlii Primare CONIL.

Ziua comunității este ziua în care, pe parcursul întregului an școlar 2018-2019,  porțile Școlii Primare CONIL sunt deschise tuturor celor ce simt, pot și vor să ofere puțin din timpul lor celor 80 de copii cu dizabilități diverse (autism, sindrom Down, epilepsie, retard mediu, ADHD, hipoacuzie, ambliopi, etc) din cadrul instituției noastre. Astfel, timp de o ora, poți fi profesorul de arte, de muzică sau teatru, de origami, de educație rutieră sau sanitară, de educație ecologică sau gastronomie, de fitness, nutriție sau dicție pentru acești copii sau poți fi pur și simplu confidentul lor, provocându-i la discuții de grup. Poți de asemenea desena sau colora, poți citi povești sau poți doar povesti și împărtăși cu ei din experiențele și aventurile tale.

Trebuie doar să vrei să oferi și să primești, să îți deschizi inima și sufletul, să lași timpul să curgă pentru a construi punți, să redevii copil printre copii.

La Școala CONIL, în fiecare zi primim și dăruim iubire pe care o împachetăm în forme de cifre și litere, de cuvinte și semne, de ecuații , de întrebări, de exclamări sau puncte de suspensie...

În fiecare zi scriem pe suflete împletind cunoașterea cu blândețea, perseverența cu răbdarea, consecvența cu tenacitatea, iubirea cu zâmbetul.

Așa se întâmplă lucrurile zi de zi în Școala primară CONIL, din 2012 și până astăzi iar povestea noastră merge mai departe, invitându-te alături de noi în ZIUA COMUNITĂȚII!

 

Alătură-te proiectului ZIUA COMUNITĂȚII derulat de Asociația CONIL pe parcursul anului școlar 2018-2019 și arată că îți pasă! Dizabilitatea este responsabilitatea comunității iar recuperarea și integrarea copiilor cu dizabilități stă și în timpul tău!

Când? 14 septembrie 2018 , ora 10:00

Unde? Școala Primară CONIL, str. Drumul Cooperativei Nr 55, Sector 5

Programează-ți vizita la 0784-412.222, Irina Ismail

ZIUA COMUNITĂȚII - Ai o abilitate, dăruiește-o copiilor cu dizabilități!

ZIUA COMUNITĂȚII - Ai o abilitate, dăruiește-o copiilor cu dizabilități!