Kondiment obtine contul de online al touroperatorului Christian Tour

 

Agentia de marketing online Kondiment eGov gestioneaza de acum contul digital al Christian Tour – una din cele mai prestigioase agentii de turism din Romania ce are o activitate de peste 15 ani in domeniu.

 

In urma unei negocieri intre reprezentatii celor doua parti s-a ajuns la incheierea unui contract de servicii cu o durata de un an ce are ca obiect prestarea de servicii de marketing online de catre Kondiment pentru site-ul www.christiantour.ro, dar si pentru alte proiecte ale clientului desfasurate in zona online.

 

“Facem in permanenta eforturi de a fi aproape de publicul nostru, asa ca am inteles necesitatea unei strategii coerente pentru mediul online. Avem nevoie de un partener care sa ne inteleaga brandul si care sa ne ajute sa il comunicam cat mai corect si consistent. Am ales Kondiment pentru ca ne place eficienta dovedita a campaniilor lor de pana acum. Suntem increzatori in rezultate si credem ca urmatorul an va fi unul foarte bun pentru Christian Tour”, a declarat Raymond Maiorescu, CEO Christian Tour.

 

“Una din verticalele de expertiza ale Kondiment este cea de Travel si suntem mandri sa adaugam drept clienti in acest domeniu un nume atat de cunoscut cum este Christian Tour. Insa doar pentru ca oamenii stiu cine este Christian Tour nu inseamna ca avem o misiune usoara. Vom insista in anumite zone ale online-ului in care pana acum eforturile nu au fost foarte mari si vom face push pe acele valori de brand care, credem noi, pot sa faca diferenta intr-o industrie atat de dinamic. Suntem entuziasmati de acest parteneriat si stim ca rezultatele vor vorbi de la sine”,  spune Lucian Despoiu, fondatorul Kondiment.

 

Christian Tour a apelat la echipa de specialisti in online marketing a Kondiment pentru un plan specific de actiuni ce include: elaborarea strategiei de marketing, campanii specifice de marketing online, managementul campaniilor (campanii pe Facebook, AdWords, e-mail marketing, display advertising), social media marketing, servicii de SEO, web analytics, conversion optimization si creative design pentru campanii si website.ko

 

 

kondiment agentie online christian tour contracte advertising piata turism